Horned Knight

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 26-02-2021

Horned Knight herintroduceert de Gouden Eeuw van arcade-gaming in een hardcore 2D-actieplatformgame in retrostijl die zichzelf niet tegenhoudt. Speel als de heldhaftige ridder en gebruik je zwaard om het kasteel van geesten en ondoden te verlossen die in het donker op de loer liggen. meerdere levels, responsieve bedieningselementen en puzzelachtige gevechten, Horned Knight moedigt de speler aan om unieke pixelart-obstakels te overwinnen met de ondersteuning van genereuze checkpoints en een verkwikkende soundtrack.

In Horned Knight staan berekende bewegingen en behendigheid centraal. Een kleine misstap kan leiden tot je ondergang via 32 pulserende levels, die verschillende uitdagingen bieden, van met vuurballen zwaaiende skeletten tot giftige slangen, spijkervallen, lavapoelen en nog veel meer!

Toegankelijke en responsieve bedieningselementen maken het gemakkelijk om door een gebied te springen, in de lucht te springen en te hakken. Beheers de klimtechniek en getimede attacks om ervoor te zorgen dat je held het grotere rijk redt!

Zorg ervoor dat je aan de hartstukken van de ridder vasthoudt; zijn leven hangt ervan af! Overwin gigantische bazen en ontrafel geheimen die leiden naar onbekende paden om meer hartstukken te vinden, zodat je verder kunt met je geweldige avontuur. Als je hartstilstanden uitgeput raken, is het terug naar het laatste checkpoint om je waarde te bewijzen, ridder!

Horned Knight game bevat:

  • 32 levels in 4 werelden
  • Talloze monsters en bazen om je macht te tonen
  • Strakke bediening: gemakkelijk te spelen, moeilijk te beheersen
  • Prachtig pixel art geanimeerde graphics
  • Spannende actie-gameplay
  • Intense baasgevechten met uitdagende patronen en epische schaal
  • 2 moeilijkheidsgraden die geschikt zijn voor alle soorten spelers story van liefhebbers van verhalen en achtergronden tot liefhebbers van hardcore actie
  • Een verbazingwekkend divers kasteel om te verkennen met verschillende omgevingen

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel, Platformspel

Spelers

1

Uitgever

2Awesome Studio

Leeftijdsclassificatie

  • Angst, Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

26-02-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Chinees

Downloadgrootte

189,00 MB