Hyperforma

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 05-09-2019

Hyperforma is een boeiend verhaal over een eenzame ontdekkingsreiziger die op reis gaat in de ""Ancient Network"", een ouderwetse cyberwereld. Dit is een artefact van een mysterieus verdwenen wereld uit het verleden en hij hoopt de geheimen van de meesters ervan te onthullen.

Tijdens zijn zoektocht ontmoet de held monumentale 'levende' interfaces en hij overwint talloze obstakels tijdens het doorbreken van de meest complexe verdedigingssystemen om uiteindelijk de waarheid te ontdekken, niet alleen over de dramatische gebeurtenissen uit het verleden, maar ook over zichzelf.

De gameplay van Hyperforma is een herziene variant van een klassiek op puzzels gebaseerd arcadespel, wat lijkt op het hacken van geavanceerde virtuele verdedigingssystemen.

Bereid je voor op een fascinerende reis door een unieke wereld, gebaseerd op het werk van William Gibson, Dan Simmons en Peter Watts.

Het spel bevat:

 • Een sfeervolle cyberpunk-setting;
 • Verschillende levels en unieke eindbazen;
 • Filosofisch sciencefictionverhaal;
 • Duizelingwekkende puzzels;
 • Prachtige beelden;
 • Een indrukwekkende soundtrack.

Hyperforma op de Nintendo Switch™ levert een geheel nieuwe ervaring op die specifiek afgestemd is op het systeem. Nieuwe kenmerken zijn onder andere:

 • Een volledig nieuwe versusstand voor 2 spelers met gedeelde controller;
 • Bewegingsbesturingsopties;
 • Ondersteuning HD-trilfunctie;
 • Een volledig opnieuw vormgegeven interface en verbeterde kleurcorrectie.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Speelhalspel, Puzzelen

Spelers

1 - 2

Uitgever

HeroCraft

Leeftijdsclassificatie

 • Angst

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

05-09-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Controller

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Frans, Japans, Koreaans, Russisch

Downloadgrootte

1583,00 MB