Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

I Was a Teenage Exocolonist

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 25-08-2022

De keuzes die je maakt, maken je wie je bent.

Opgroeien op de eerste extrasolaire ruimtekolonie van de mensheid betekent je weg zoeken in een nieuwe wereld vol verwondering, gevaar en schoonheid. Verken de wildernis, studeer, word verliefd, ontdek vreemde wezens en draag de gevolgen van je handelingen. Jouw keuzes zijn rechtstreeks van invloed op de levens van je vrienden en het lot van de kolonie. Wat voor wereld help jij creëren? Kun je overleven om ervan te genieten? Waarom kun je je herinneren dit eerder gedaan te hebben?

Opgroeien op een vreemde planeet

Je hebt je hele leven voor je. Breng je het door op school, of duik je in de intrigerende flora en fauna van deze nieuwe wereld? Introduceer je technologie uit het ruimtetijdperk, of leef je in harmonie met de natuur? Ga je de strijd aan met gigantische beesten, of koester je toekomstige generaties? De wereld van Vertumna, weergegeven in schitterende aquarelstijl, is klaar om ontdekt te worden.

Je verledens en je toekomsten doen ertoe

Alles wat je leert en ervaart maakt jou en je kolonie sterker. Je zult successen kennen en fouten maken. Deze leermomenten – je herinneringen, beslissingen en vriendschappen – worden verzamelkaarten die je bij je draagt. Elk jaargetijde brengt nieuwe hindernissen met zich mee op Vertumna. De strijdkaarten die je met je ervaringen verdient geven je nieuwe mogelijkheden om deze uitdagingen het hoofd te bieden, of het nu gaat om relaties, nieuwe vaardigheden leren, de planeet verkennen of in leven blijven. Elke beslissing telt, in dit leven en het volgende.

Hoeveel levens leid JIJ?

De kosmos is vol ongelofelijke mysteries en jouw vermogen om je je vorige levens te herinneren is er daar een van. Jouw verhaal heeft tientallen verschillende eindes. Hoeveel levens heb je nodig om zowel je kolonie als de planeet te redden? Ben je klaar om opnieuw te ontwaken?

Kenmerken:

- Gebruik herinneringen aan eerdere levens om meer dan 800 verhaalgebeurtenissen te verkennen.

- Ontdek meer dan 250 strijdkaarten terwijl je opgroeit op een vreemde planeet.

- Speel je troefkaart uit in uitdagende ontmoetingen om je wiskundetoets te halen of te ontsnappen aan een wilde snapbladder.

- Maak vrienden, maak ruzie met je ouders, beleef afspraakjes, word verliefd en red de kolonie.

- 29 totaal verschillende eindes op basis van de keuzes die je elke maand maakt.

- Kies uit 25 banen in de kolonie, zoals keten als magazijnbediende of toezicht houden op de vallei.

- Ontwikkel 15 vaardigheden, waaronder dapperheid, taaiheid, organisatie en empathie.

- Leer 10 datebare personages kennen, onder wie knappe jongens met hondenoren, ruimtewezens, verleidelijke politici en ijskoude moordenaars.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Simulatie, Strategiespel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Finji

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Seksuele insinuatie, Grof taalgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

25-08-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

2529,00 MB