Word meester van de levende inkt, pak je veer en bedenk steeds weer nieuwe strategieën waardoor jij de grootste Inkulinatus aller tijden wordt.

INKULINATI IS GEBASEERD OP ECHTE MIDDELEEUWSE MARGINALIA

Deze soms absurde tekeningen komen 700 jaar na hun ontstaan tot leven in een videospel. Je ontdekt dat de mensen in de middeleeuwen zo hun eigen grappen maakten en vaak om dezelfde dingen lachten als wij nu nog doen. Je ziet konijnen die met zwaarden zwaaien, honden met speren, trompetterende achterwerken, mensenetende slakken en meer. Heel veel meer…

VECHT ALS EEN INKULINATUS

De Inkulinati zijn legendarische vechters die elkaar in middeleeuwse manuscripten bestrijden door beesten met levende inkt te tekenen. Dankzij deze toverinkt komen de wezens tot leven en ontstaan er de meest fantastische gevechten. Stuur je beesten naar het slagveld, voer acties op of met ze uit, maak slim gebruik van objecten en verzamel meer levende inkt waarmee je nieuwe beesten kunt creëren om je tegenstander te verslaan.

GEBRUIK MEERDERE DODELIJKE (EN ABSURDE) BEESTEN

Ezels met trompetterende achterwerken, vrome katten die ketters met gebeden verslaan, dodelijke, allesetende slakken, en meer. Heel veel meer. Ze hebben allemaal hun eigen specialismen en wachten op jouw instructies.

SPECIALE, BESLISSENDE ACTIES DIE ALLEEN DE INKULINATI KUNNEN UITVOEREN

Toch zijn het niet alleen je beesten die schade en ravage kunnen aanrichten. Sla met je eigen vuist op de vijandelijke eenheden, teken hindernissen, verplaats je eigen eenheden met je vinger of laat je eigen troepen ontploffen en creëer echte, pure chaos. Maar vergeet niet, je tegenstander kan dat ook.

PAS JE TACTIEK AAN HET GEVECHT AAN

Elke Inkulinatus heeft zijn eigen leger met verschillende beesten die allemaal hun eigen vaardigheden, sterke en helaas (afhankelijk van aan welke kant je staat) ook zwakke punten hebben. Toch zijn het niet alleen de legers die de uitslag van een duel kunnen beïnvloeden. Elk slagveld heeft zijn eigen omgeving met specifieke gevaren waar je rekening mee moet houden of mogelijkheden die je kunt gebruiken. Denk dus goed na en pas je strategie aan het slagveld aan om het leger van de vijandelijke Inkulinatus te verslaan.

STRIJD IN JE EENTJE

Onthul het mysterie en de geheimen van de Inkulinati en neem het op tegen de Dood, Dante Alighieri enzovoort. Trek eropuit en begin aan je avontuur. Strijd tegen de grootste Inkulinati van het land, tem de ongetemde beesten, bouw je ideale leger, red je meester uit de klauwen van de dood en, vergeet vooral niet om het einde van je missie te vieren met het grootste feest dat ooit in de middeleeuwen is gehouden. Hie-ja!!!

MAAK EN ONTWIKKEL JE EIGEN PERSONAGE

Net als elke aspirant-Inkulinatus, moet jij je eigen mini-Inkulinatus maken. Tijdens het spel leer je alle geheime technieken waarmee je nieuwe beesten kunt tekenen maar ook handigheden van de Inkulinatus op basis waarvan je je eigen leger samenstelt. Je kunt die dappere, onbevreesde ridder spelen die zijn trouwe troepen op zijn tegenstander afstuurt. Of verkies je misschien een tactvollere benadering? Ga in dat geval voor de non die met haar gebeden vijanden kan verwarren en haar eigen dienaren kan genezen. Ontdek deze en talloze andere tactieken en maak ze je eigen. Laat zien wie je bent!

ELK GEVECHT HEEFT ZIJN EIGEN VERHAAL

Om elk gevecht voor het nageslacht vast te leggen, zie je boven het slagveld een automatisch gegenereerde tekst die de spannende (of lachwekkende) gebeurtenissen beschrijft.

PLAATSELIJKE PVP-GEVECHTEN

Inkulinati neemt je mee terug naar het hoogtepunt van de hotseat-modus.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Strategiespel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Daedalic Entertainment

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

22-02-2024

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

2992,00 MB