Kill The Bad Guy

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 05-07-2018

Verdient iedereen een tweede kans? Worden misdaden ooit vergeten? Achter het gezicht van de gewone man, onherkenbaar tussen de massa, bevinden zich vele oorlogsmisdadigers, voormalige leden van de maffia en andere criminelen die ongestraft wegkomen met moord of erger. Tenminste, totdat jij dit feestje kwam verstoren. Je maakt deel uit van een geheime en mysterieuze gemeenschap die streeft naar een wereld zonder schurken en het is jouw taak om het recht te laten zegevieren. Wees zo onvoorspelbaar mogelijk.

Vind de slechteriken, ga brutaal en slim te werk en elimineer ze één voor één. Vergeet echter niet dat de dood van elke misdadiger op een ongeluk moet lijken. Je krijgt in elk level de kans om de zware jongen met diverse wapens en vallen om zeep te helpen. Jij moet ervoor zorgen dat hij op het verkeerde moment op de verkeerde plaats is.

Kennis van natuurkunde komt bij het oplossen van deze ingenieuze puzzelgame absoluut van pas. Houd het hoofd koel en neem de juiste beslissingen. Toon geen medelijden bij het opjagen van de bajesklanten! "Wij bestaan niet totdat jouw missie is volbracht. Jij alleen bent verantwoordelijk voor het slagen van de opdracht en wij hebben je nooit gekend als je faalt."

Kenmerken

VIND JE DOEL in 60 levels, het ene nog unieker dan het andere, en speel zes waanzinnige bonuslevels vrij.

GEBRUIK JE VERBEELDING en schakel alle criminelen uit. Vind het juiste moment voor een zo goed mogelijk resultaat!

WORD AMBASSADEUR VAN DE DOOD en benut alle verschillende vallen waaruit je kunt kiezen. Saboteer voertuigen, tover alledaagse voorwerpen om in dodelijke wapens, of combineer verschillende elementen en creëer nieuwe mogelijkheden.

WERK IN DE SCHADUW. Ga onopvallend te werk. Zorg dat je onzichtbaar bent voor camera's, voetgangers, politie of de bodyguards van de schavuiten. Er moet geen enkele twijfel bestaan over de natuurlijke dood van de bad guy.

BLIJF HET PROBEREN en maak gebruik van de functie om de game opnieuw te spelen. Behaal de topscore, voltooi de secundaire opdrachten, ontdek nieuwe manieren om de slechteriken te vermoorden en verbeter je vaardigheden.

SCHEP OP over je talenten en vertel je vrienden over je resultaten. Laat zien hoe jij voor rechtvaardigheid zorgt.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Puzzelen

Spelers

1

Uitgever

Plug In Digital

Leeftijdsclassificatie

  • Extreem geweld, Extreem taalgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

05-07-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

1117,00 MB