Kingdom Two Crowns

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 11-12-2018

In de bekroonde Kingdom-serie kropen spelers in de huid van een monarch die zijn koninkrijk vanaf de grond moest zien op te bouwen. Honderdduizenden spelers gingen op verkenning uit, rekruteerden trouwe onderdanen en verdedigden hun rijk tegen de constante dreiging van de Greed. Maar dit deden ze in hun eentje, en zoals met alles in Kingdom is niets blijvend... tot nu.

Kingdom Two Crowns borduurt voort op de uitdagende microstrategie-ervaring met een evolutie van de bejubelde serie. In de gloednieuwe campagnemodus moeten monarchen nu een koninkrijk opbouwen dat de tand des tijds doorstaat, totdat ze een manier hebben gevonden om voorgoed met de Greed af te rekenen. Rekruteer nieuwe soorten eenheden en ontwikkel geavanceerde technologieën om je verdediging te versterken. Verken nieuwe omgevingen om nieuwe rijdieren en geheimen te ontdekken. Keer terug en blaas je koninkrijk nieuw leven in terwijl je de campagne doorloopt.

Maar je hoeft niet in je eentje de scepter te zwaaien! Met de samenwerkstand die uniek is voor Kingdom Two Crowns kunnen monarchen niet alleen genieten van een klassieke solo-ervaring, maar ook de hulp van een vriend inschakelen om lokaal of online samen te werken. De tweede speler kan daarbij komen en gaan wanneer hij maar wil.

Er staat iedereen een uitdaging te wachten, of je nu voor het eerst speelt of al jaren fan bent. Dus wees dapper, grootse monarchen, want uiteindelijk zijn twee kronen sterker dan één!

Updates met meer landen om te regeren

Kingdom Two Crowns wordt na de release uitgebreid met updates die je naar andere, exotische streken op aarde verplaatsen. Zo kunnen speler al vanaf de dag van release naar landen reizen die geïnspireerd zijn door het landschap, de architectuur en de cultuur van het feodale Japan. Speel als de machtige Shogun of Onna-bugeisha, roep de hulp in van ninja's, leid je soldaten de strijd in op de mythische Kirin, en vorm nieuwe strategieën terwijl je het opneemt tegen de Greed die zich schuilhoudt in de dichtbegroeide bamboebossen.

Het gevoel van verkenning, ontdekking en strategie in Kingdom Two Crowns blijft ook in de toekomst in leven door toevoeging van nog veel meer gevarieerde omgevingen, elk met een unieke, oogstrelende stijl en spannende functies die veranderen hoe je de landen regeert.

Belangrijkste kenmerken:

  • GLOEDNIEUWE CAMPAGNEMODUS: Voortbordurend op de klassieke microstrategie die Kingdom succesvol maakte kunnen monarchen nu blijvende koninkrijken opbouwen in een campagne met verschillende stadia, om voorgoed een einde te maken aan de aanvallen van de Greed.
  • TWEE KRONEN OM ALLEN TE REGEREN: De strijd om je koninkrijk op te bouwen hoef je niet alleen aan te gaan! Bedenk strategieën en verdedig je rijk samen in een lokale of online drop-in/drop-out samenwerkstand.
  • NIEUWE FUNCTIES, NIEUWE STRATEGIEËN: Met een keur aan nieuwe functies – van technologische upgrades tot nieuwe soorten eenheden, geheimen en vijanden – moeten monarchen slim plannen om hun koninkrijk tot bloei te zien komen.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

RPG, Strategiespel

Spelers

1 - 2

Uitgever

Raw Fury

Ontwikkelaar

Noio & Licorice

Leeftijdsclassificatie

  • 7

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

11-12-2018

Leeftijdsclassificatie

7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

1373,00 MB