Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Leopoldo Manquiseil

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 20-12-2018

De videogame-industrie is in gevaar!

Een kwaadaardige organisatie (A.M.E.) wil een monopoliepositie verkrijgen binnen de game-industrie. Daarom besturen ze de gedachten van de spelers. Ontwikkelaars en leveranciers hebben twee opties: ze kunnen zich aansluiten bij A.M.E., of de markt zal ze ruïneren.

De creatieve vrijheid is verdwenen en slechts een handvol onafhankelijke studio's lijken zich te verzetten.

Onze held? Niemand minder dan David Sant...

Sorry, we kunnen zijn identiteit momenteel niet bekendmaken. Hij gaat schuil onder de naam "Leopoldo Manquiseil".

Na de uitbuiting en stress die Leopoldo ondergaat tijdens zijn dagelijkse werk bij Badland Games, gebeurt er iets vreemds als hij thuiskomt. Wanneer hij wakker wordt, voelt hij zich anders dan normaal. Hij voelt zich sterker. Het voelt alsof hij... superkrachten heeft! Het lijkt of het lot al een "uitverkorene" heeft gekozen, dus nu is het aan jou om in de huid van Leopoldo te kruipen. Spring, klim, schiet... Doe er alles aan om de vrede te herstellen.

Gelukkig hoeft Leopoldo de klus niet in z'n eentje te klaren: hij kan rekenen op de hulp van belangrijke personages uit de industrie, zoals "Gonzo" Suarez, Luis Quintans, Sara Borondo, Bruno Sol, Ramón Nafria of Santi Valero.

● ● ●

“Leopoldo Manquiseil is een klein eerbetoon aan een van de grootste namen uit de Spaanse videogame-industrie: David Santos.

Leopoldo Manquiseil is een game met een goed doel: 75% van de inkomsten gaan naar David Santos.

Leopoldo Manquiseil is een actieplatformgame met 24 levels:

  • Spring, maak dubbele sprongen, ren, klim, schiet...
  • Speciale levels in Flappy Bird- en Pang-stijl.
  • Twee soorten uitdagingen: de makkelijke is om het level uit te spelen. De moeilijkere is om het level uit te spelen EN drie unieke voorwerpen te verzamelen die in het level verspreid liggen.
  • De 24 levels zijn onderverdeeld in drie groepen van acht. In het laatste level van een groep moet je het opnemen tegen een eindbaas.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Platformspel, Speelhalspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

BLG-Publishing

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

20-12-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans

Downloadgrootte

211,00 MB