Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Little Nightmares I & II Bundle

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 01-07-2022

GAME-OVERZICHT

OVERZICHT

Deze collectie van twee Little Nightmares-games laat je kennismaken met een prachtige, angstaanjagende en iconische puzzelplatformserie die begint met het origineel uit 2017. Diverse awards en lovende kritieken hebben bewezen dat Little Nightmares een titel is die je gespeeld moet hebben.

Little Nightmares I - “The Pioneer”

In Little Nightmares help je Six ontsnappen uit The Maw, een enorm, mysterieus schip dat wordt bewoond door gecorrumpeerde zielen die op zoek zijn naar hun volgende maaltijd!

Duik na het verhaal van Six nog dieper in The Maw met het bonusverhaal van de downloadbare content “Secrets of the Maw”.

Little Nightmares II - “The Perfect Sequel”

De zacht zoemende overgang naar Little Nightmares II roept je. Help, samen met Six, Mono om de duistere geheimen van de Signal Tower te ontdekken en de vreselijke bewoners van deze wereld te ontwijken.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

BELEEF EEN BEKROOND AVONTUUR

Geniet van een verontrustend avontuur dat je nooit meer zult vergeten. Wees de bewoners te slim af, verken onheilspellende locaties en probeer te ontsnappen aan de nachtmerrie. Blijf overal alert op de gemene zielen die op je jagen, terwijl je probeert om de wereld te begrijpen, van The Maw tot de Pale City.

HERONTDEK JE KINDERLIJKE SLIMHEID

Maak weer contact met het kind in je en vermijd al het gevaar. Elke kamer is een cel, elke bewoner een bedreiging en beide zijn puzzels om op te lossen. Verstop je, sluip weg van gevaar en klim naar veilige plekken om te ontsnappen aan de monsters die je volgen. Of wees moedig en gebruik objecten in de buurt om je kwelgeesten uit de buurt te houden.

EEN UNIEKE SFEER

TARSIERS Studios heeft een meeslepende wereld gecreëerd, vol subtiliteit en een buitengewoon geluidsontwerp. Navigeer door gedetailleerde landschappen, verontrustend herkenbare plekken en prachtig weergegeven locaties.

De soundtrack varieert van subtiele, sfeervolle stukken tijdens verkenningsgedeeltes tot industriële, chaotische, nachtmerrieachtige composities tijdens intense achtervolgingen. Het resultaat is surrealistisch en etherisch, maar toch herkenbaar - net als het visuele universum van Little Nightmares.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Puzzelen, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

BANDAI NAMCO Entertainment

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

01-07-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees