M.A.C.E. Tower Defense

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 01-08-2019

M.A.C.E. Tower Defense is een klassiek tower defense-spel met unieke torens en vijanden, plus een ingame-shop waar je betere torens kunt krijgen, je huidige torens kunt upgraden en speciale voorwerpen kunt kopen (atoombom, fragmentatiebom, luchtsteun).

Je verdient valuta voor de shop door eindbazen te verslaan, levens te redden en nieuwe kaarten te ontgrendelen.

Maar het draait niet alleen om het plaatsen, upgraden en verkopen van torens; in M.A.C.E. TD kun je je effectiviteit vergroten door mijnen,

muren en elektrische velden te plaatsen in het pad van de vijand. Ook kun je zelf de besturing van een toren overnemen en zo diens doelwit bepalen.

Deze directe controle biedt een uniek spelelement binnen het TD-genre; schiet op de vijand die jij wil raken!

M.A.C.E. staat voor

Military Alliance of Common Earth (militaire alliantie van de gezamenlijke aarde)

Opgericht na de eerste buitenaardse invasie van de aarde in 2054. M.A.C.E. is het resultaat van de nieuwe samenwerking tussen alle mensen op aarde om te vechten tegen de aliens en te leven in dienst van het leger.

Kenmerken:

 • shopsysteem voor het kopen en upgraden van torens en het kopen van speciale voorwerpen
 • 8 upgradebare torens (met ieder 2 verbeteringen)
 • ondersteuningstorens, speciale aanvallen, voorwerpen om paden te blokkeren
 • unieke vijanden
 • levels om te ontgrendelen
 • speltype vrij spelen met oneindig aantal aanvalsgolven
 • Tower Control-modus: Bepaal zelf het doelwit en de richting van een toren
 • Torens: geweer, laser, vlammenwerper, EMP, kanon, raket, luchtafweergeschut, artillerie
 • Verbetering voor iedere toren: schade, vuursnelheid, bereik
 • Voorwerpen om paden te blokkeren: mijn, elektrisch veld, muur
 • Ondersteuningstorens: verbeterde kracht, verbeterd bereik
 • Algemene speciale aanvallen: megabom, luchtsteun, atoombom, geld-upgrade (verdien meer geld)

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Puzzelen, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

EntwicklerX GbR Thomas Claus und FrankMenzel

Leeftijdsclassificatie

 • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

01-08-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Controller

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

79,00 MB