Marble It Up!

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 29-10-2018

Marble It Up! is de vrolijke, stuiterende, prachtige game waar jij op zat te wachten. Rol, spring en benut de nauwkeurige physics om je knikker door tientallen adembenemende levels te loodsen!

Het voelt heerlijk om te rollen door de geweldige, psychedelische werelden vol duizelingwekkende levels en dynamische power-ups. In elk level is het weer de kunst om zo snel mogelijk de finish te bereiken, daartoe aangespoord door scoreborden, races tegen je eigen 'ghost' en vele beloningen. Voor je het weet rol je als een meester!

De Nintendo Switch is het perfecte platform voor Marble It Up! - een systeem dat net zo leuk is om te gebruiken als de games die je erop speelt. Dankzij de HD-trilfunctie voel je écht de kick van power-ups en de structuur van het terrein waar je over rolt. Je verzameling Marble-skins en -versieringen ziet er in de handheldstijl net zo prachtig uit als op je tv-scherm! En het allerbelangrijkste: de op fysica gebaseerde besturing voelt reactiever en nauwkeuriger dan in welke andere rolgame dan ook.

Dus of je nu groot liefhebber bent van knikkeren of nog nooit een knikker hebt gezien (wat we ons moeilijk voor kunnen stellen), er is nooit een beter moment geweest om te beginnen met rollen in Marble It Up!

De nieuwe generatie rolspellen is gearriveerd.

Kenmerken:

  • Rol, stuiter en boost je een weg naar de finish van 40 visueel verbluffende levels!
  • Rolt heerlijk soepel met 60 beeldjes per seconde, zowel op tv als in de handheldstijl
  • Speel prachtige marble-skins vrij!
  • Race tegen je eigen 'ghost' om je records te breken
  • Bekijk herhalingen van de beste spelers op de online-scoreborden (en leer van de toppers!)
  • Gebruik spannende power-ups om de tijd te vertragen, de lucht in te springen, of naar de finish te glijden!
  • Dankzij de HD-trilfunctie kun je de ondergrond VOELEN.
  • Beproef je vaardigheden en hersenen in een gevarieerd aantal kinetische platformpuzzels!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Speelhalspel

Spelers

1

Uitgever

Marble It Up

Leeftijdsclassificatie

  • Digitale aankopen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-10-2018

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans

Downloadgrootte

1355,00 MB