Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Mask of the Rose

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 08-06-2023

Vind de liefde, voor jezelf of je vrienden. Help een vermoorde man gerechtigheid te vinden. En kijk uit voor de vleermuizen.

Welkom bij Fallen London: een duistere en hilarische, gotische onderwereld waar de dood slechts een tijdelijk ongemak is, waar de ratten praten en waar de hel op slechts een steenworp afstand ligt.

Dankzij een onbekend akkoordje bevindt Londen zich nu in een enorme ondergrondse grot. Hier schijnt geen zon en ligt het parlement verzonken in de Theems. De randjes van de puriteinse Victoriaanse maatschappij beginnen te rafelen.

Nieuwe meesters hebben de leiding genomen. Waarom zijn ze zo… lang? En waarom dragen ze altijd mantels? En waarom zijn ze zo geïnteresseerd in liefdesverhalen?

De mogelijkheden voor persoonlijke contact zijn veranderd. Zit je in de mix, dan raak je misschien wel bevriend of romantisch verwikkeld met de personages die je ontmoet, van Griz, je assertieve huisgenoot, tot de elegante heer bij het Brass Consulate met de vernietigende handdruk.

Zelfs de dood heeft hier een twist: het eerste moordslachtoffer sinds de val voelt zich een stuk beter en wil niets liever dan dat gerechtigheid geschiedt. Helaas is je huisgenoot Archie de hoofdverdachte...

ZALIGE KENMERKEN

- Vind jezelf uit: wie was je voor de val? Wie word je nu?

- Maak outfits om verschillende verhaallijnen te ontgrendelen

- Val voor een cast van verschillende Londenaars, elk met een eigen geheim

- Maak liefdesmatches onder je vrienden of zoek zelf de liefde - Speel heerlijke minigames om geld te verdienen en resources te verzamelen. Hoe goed ben jij in het schrijven van liefdesverhalen?

- Los een moord op met de hulp van het slachtoffer

- Ontdek knusse, mysterieuze en machtige locaties in een duistere en zalige versie van Victoriaans Londen

- Speel het spel telkens opnieuw om steeds diepere geheimen te ontdekken

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Failbetter Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Seksuele insinuatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

08-06-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

2749,00 MB