Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Mech Mechanic Simulator

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 08-04-2022

Mechs zijn onze toekomst!

Wat gebeurt er als er geen auto's meer zijn? Gigantische robots nemen het over! Krachtig, destructief en sterk... Ze worden gebruikt in de sport, in oorlog... en voor jou zijn ze geldmakers.

Word Mech Mechanic en open je eigen werkplaats om gigantische robots te ontmantelen, repareren en herbouwen.

Elke mech heeft zijn eigen speciale doel en als mechmonteur kun je niet alleen de onderdelen diagnosticeren, repareren of wijzigen, maar ook mechs schilderen, bijwerken en aanpassen voor hun nieuwe functie.

Zelfs als je de beste mechmonteur ter wereld bent, zul je de onderdelen vinden die niet te repareren zijn. Doe wat je kunt met wat je hebt, maar als je wat rommel tussen je onderdelen vindt... demonteer het en bestel nieuwe. Maak je geen zorgen als je er niet van houdt om dingen te verspillen! Met Mech Mechanic Simulator kun je de onderdelen opnieuw vervaardigen en vernieuwen. Aan u de keuze: verkoop, herbouw of herstel uw onderdelen!

Krijg enig respect bij andere bedrijven en krijg toegang tot meer geavanceerde machines. Maar wees voorzichtig, het is niet zo eenvoudig. Je hebt veel kosten. Grondstoffen en apparatuur zijn niet goedkoop, de kwaliteit van uw onderdelen kan snel achteruitgaan en sommige klanten stellen zeer hoge eisen. Als u niet failliet wilt gaan, moet u uw werkplaats er ook goed uit laten zien. Kunt u een goede naam behouden?

Word een expert in jouw vakgebied en ga de strijd aan met de machtigste bedrijven van de toekomst. Wie gaat de modernste, technologisch geavanceerde mech maken? Zorg ervoor dat jij het bent!

Spelkenmerken:

Gepersonaliseerde mechs

Diverse onderdelen, lakken en stickers

Minigames

Aanbiedingen en aanbiedingen op de zwarte markt

Veel werkstations

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Simulatie, Anders

Spelers

1

Uitgever

Console Labs

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

08-04-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Japans, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

3605,00 MB