Minoria

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 10-09-2020

De straten van Ramezia worden bevuild door inkt en bloed. Heksen moeten verbrand worden en zonden veroordeeld. Stap in de schoenen van zuster Semilla om de zuilen van ketterij neer te halen in Minoria, een actie-platformer van de makers van Momodora.

Het verhaal speelt zich af tijdens de vierde heksenoorlog. Het is een tijd van fanatieke religieuze strijd. Het Sacred Office, een machtige organisatie die een inquisitie leidt tegen ketterij, voert een grote zuivering uit onder de zondaars die de mensheid bedreigen. Degenen die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van een mysterieuze ceremonie die ingaat tegen de regels van de kerk, worden 'heksen' genoemd. De zusters Semilla en Fran, missionarissen in dienst van de kerk, gaan op pad om de ceremonie van de heksen te dwarsbomen en het gewone volk te beschermen tegen ketterij die de status quo bedreigt.

Minoria is de nieuwste en meest ambitieuze game van Bombservice, en een spiritueel vervolg op de Momodora-serie. Fans van Momodora ontdekken bekende aspecten in het ontwerp en de gameplay-onderdelen terwijl ze de fijne kneepjes van afweren, ontwijken en verschillende spreuken onder de knie krijgen. Minora is nu beschikbaar in HD, met een mix tussen 2D met de hand geschilderde achtergronden en cel shaded personages. Daarmee gaat Minoria op dezelfde voet verder als andere titels van Bombservice op console.

  • Een sterk fantasyverhaal geïnspireerd op de geschiedenis van middeleeuws Europa
  • Een unieke visuele vormgeving, met een combinatie van met de hand getekende 2D achtergronden en cel shading
  • Soepele besturing voor zorgvuldige betrokkenheid en geduldig spel
  • In gevechten kunnen spelers vijanden verpletteren met een mix van zwaardvechten en spreuken
  • Verdedigende opties, waaronder ontwijkende rollen en het afwenden van aanvallen
  • Een levelsysteem dat spelers helpt om de game aan te passen naar de gewenste moeilijkheid

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, RPG, Actiespel, Speelhalspel

Spelers

1

Uitgever

DANGEN Entertainment

Leeftijdsclassificatie

  • Heftig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

10-09-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

673,00 MB