Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

My Lovely Daughter

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 23-05-2019

Let op: de donkere en macabere thema's van My Lovely Daughter zijn een commentaar op kinderarbeid, mishandelende ouders en naïeve samenlevingen. Het is de bedoeling dat mensen zich door de game verdrietig en ongemakkelijk gaan voelen, maar daar schuilt dus een reden achter.

My Lovely Daughter is geïnspireerd door de ontberingen die de leden van ons team in hun jeugd hebben doorstaan. De game is bedoeld om je van je stuk te brengen en aan het denken te zetten.

In My Lovely Daughter probeer je het verlies van een geliefde te overwinnen met verboden alchemie-experimenten... en moord. Jij bent Faust, een vader en alchemist met geheugenverlies. Je wordt wakker, alleen en verward, om te ontdekken dat je lieve dochter is gestorven. Wanneer je de eerste fases van rouw doorloopt, doe je wat iedereen zou willen doen maar niet kán doen: de overledene terughalen met de kracht van alchemie.

Om je dochter weer tot leven te wekken moet je haar ziel herstellen met verboden alchemie-experimenten. Daarvoor moet je tientallen homunculi creëren, ze opvoeden alsof ze je eigen dochter zijn, een relatie met ze opbouwen... om ze vervolgens te vermoorden en hun zielen te oogsten!

Ten behoeve van je experimenten, moet je je homunculi ook baantjes geven, en zelfs hun lichamen offeren om hun overblijfselen te verkopen, dit alles om inkomsten te vergaren en in je onderzoek te vorderen. Misschien kun je gaandeweg ook je herinneringen terugvinden om te begrijpen hoe je in deze verschrikkelijke situatie bent beland.

Kenmerken:

  • Een donker, macaber verhaal over liefde en familie
  • Tientallen 'dochters' om op te voeden, elk met hun eigen kenmerken en eigenschappen
  • Simulatie-gebaseerde gameplay met een directe impact op het verhaal
  • Unieke tekenstijl die het donkere thema van de game benadrukt
  • Hoge herspeelwaarde dankzij meerdere eindes, vrijspeelbare geheimen en verzamelbare brieven
  • Gothic-soundtrack die perfect aansluit op de duistere wereld van My Lovely Daughter

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Simulatie

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Neon Doctrine

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Angst

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

23-05-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Chinees

Downloadgrootte

598,00 MB