Overwatch® 2

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 04-10-2022

Overwatch 2 is een altijd actieve, steeds ontwikkelende en gratis om te spelen teamgebaseerde actiegame die zich afspeelt in een optimistische toekomst, waar elke wedstrijd de ultieme 5v5-slagveldbrawl is. Werk samen met vrienden en duik in de vernieuwde PvP-ervaring als een tijdreizende vrijheidsstrijder, een knallende slagveld-dj of een van de meer dan 30 andere unieke helden terwijl jullie het wereldwijd uitvechten.

36 HELDEN, 23 KAARTEN EN 6 SPELTYPEN

Leid de aanval, lok je vijanden in een hinderlaag of help je bondgenoten als een van de 36 gevarieerde helden. Neem ze mee de strijd in op 23 futuristische kaarten geïnspireerd op locaties uit de echte wereld, en bedwing zes unieke speltypen.

SEIZOEN 2 IS NU LIVE

Nieuwe helden, kaarten en speltypen worden om de negen weken toegevoegd aan seizoensupdates. Duik in Seizoen 2 en ontgrendel de nieuwste held, Ramattra, en meer dan 20 niveaus met compleet gratis beloningen op de Battle Pass. Koop de Premium Battle Pass om zelfs nog meer cosmetische beloningen te ontgrendelen, waaronder de gloednieuwe Mythic Zeus Junker Queen-skin, legendarische skins, sprays, voice lines, wapenamuletten, en meer!

Er moet een mobiel nummer zijn gekoppeld aan je Battle.net-account om Overwatch te spelen.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

CI_NSwitch_Overwatch2_Watchpoint_Bundle.jpg

Het pakket bevat de volgende Overwatch® 2 in-game content: Premium Battle Pass voor seizoen 1, 7 legendarische skins (waaronder 2 gloednieuwe Space Raider-skins), 5 epische skins, 2.000 Overwatch®-munten en directe toegang tot alle 32 Overwatch 1-helden en de nieuwe Tankheld Ramattra.*

Met de Premium Battle Pass voor seizoen 2 kun je meer dan 80 niveaus met beloningen ontgrendelen, waaronder de mythische Zues Junker Queen, de legendarische Poseidon Ramattra, en meer. Daarnaast krijg je als eigenaar van de Premium Battle Pass voor seizoen 1 automatisch toegang tot de nieuwste held Ramattra van Overwatch!*

Er moet een mobiel nummer zijn gekoppeld aan je Battle.net-account om Overwatch te spelen.

*Toegang tot de Battle Pass van seizoen 2 onderhevig aan aanmelding bij Overwatch 2 gedurende seizoen 2. Biedt de Battle Pass van seizoen 2 en biedt geen toegang tot helden, Battle Passes of seizoens-/live content die na seizoen 2 worden geïntroduceerd.

Categorieën

Actiespel, Eerste-persoons-schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1), Online (1-12)

Uitgever

Blizzard Entertainment

Leeftijdsclassificatie

Watchpoint-pakket

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

04-10-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans

Standard edition

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

04-10-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans

Downloadgrootte

17635,00 MB