PROJECT ZERO: MAIDEN OF BLACK WATER

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 2021

Ervaar alle horror van het originele PROJECT ZERO: MAIDEN OF BLACK WATER met nieuwe geremasterde visuals, nieuwe kostuums en functies voor de fotostand.

Het hoofdavontuur bestaat uit drie onderling verbonden verhalen die de speler ertoe brengen de gruwelijke waarheid te ontdekken achter een reeks recente tragische sterfgevallen die hebben plaatsgevonden in een bos met een beruchte geschiedenis.

Kruip in de huid van een van de drie mensen met de kracht van de Camera Obscura en het vermogen om de schaduwen te zien van degenen die de geest hebben gegeven. Het verhaal neemt je mee op een angstaanjagend avontuur door de ruïnes van een griezelige herberg, een heiligdom vol levensgrote poppen en een meer vol dode priesteressen.

Elke locatie is verbonden door een waterstroom die door de berg stroomt. Dit voorheen heilige water is verbonden met het meest gruwelijke mysterie van allemaal - de geschiedenis van dood en duisternis op de Hikami-berg.

Kenmerken:

  • Probeer te overleven in deze bloedstollende titel in de PROJECT ZERO-serie, nu met verbeterde visuals.
  • Draag nieuwe kostuums of probeer de fotostand om je eigen originele foto's te maken.
  • Verken spookachtige locaties zoals een ondergrondse grot voor verontrustende offers en een heiligdom voor levensgrote poppen.
  • Gebruik je Camera Obscura om jezelf te verdedigen tegen angstaanjagende geesten die je achtervolgen.
  • Pas op voor het ongelooflijk gevaarlijke water dat door de Hikami-berg stroomt.
  • Probeer in leven te blijven terwijl je de onheilspellende Hikami-berg onderzoekt.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel

Spelers

1

Uitgever

KOEI TECMO EUROPE

Leeftijdsclassificatie (voorlopig)

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

2021

Leeftijdsclassificatie (voorlopig)

PEGI 18 Voorlopig

Talen

Engels, Duits, Frans