Part Time UFO

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 28-10-2020
CI_NSwitchDS_PartTimeUFO_UFOShocked.png

Stapels nieuwe functies

Part Time UFO, de charmante stapelgame, grijpt de kans om te debuteren op de Nintendo Switch, met Joy-Con-besturing, lokale multiplayerstand voor twee spelers*, gloednieuwe uitdagingen en exclusieve spelstanden.

CI_NSwitchDS_PartTimeUFO_UFOWithBox.png

Part-time arbeider, full-time ufo!

In Part Time UFO vlieg je rond met Jobski de ufo en voltooi je allerlei klusjes. Help een handje op de boerderij, assisteer een groep cheerleaders, bereid het perfecte nagerecht in een restaurant, bouw kastelen, en nog veel meer! Waar Jobski ook gaat, er zijn genoeg karweitjes om op te knappen. Centraal hierin staat de superspeciale grijparm van Jobski. Gebruik deze om spullen te grijpen, te verplaatsen en op te stapelen, en klusjes te voltooien.

CI_NSwitchDS_PartTimeUFO_UFOPlayTogether.png

Twee grijpers zijn beter dan één

Geef een Joy-Con aan een vriend en klaar de klus samen in de multiplayerstand. Gebruik jullie grijparmen verstandig en voltooi vreemde opdrachten met de kracht van teamwork!

CI_NSwitchDS_PartTimeUFO_TowerOfInfinity.png

Stapels werk te verzetten!

De Nintendo Switch-versie beschikt over twee exclusieve spelstanden. Hoe hoog kom jij? Blijf spullen stapelen en ga voor een zo hoog mogelijke score in de gloednieuwe Marathon-stand. Ga de uitdaging in je eentje aan, of geef een Joy-Con-controller aan een vriend voor wat competitief of coöperatief plezier.

CI_NSwitchDS_PartTimeUFO_TreasureIsland.png

Klus geklaard? Echt niet! Met het voltooien van alle part-timeklusjes speel je Treasure Island vrij. Dit paradijs voor knappe koppen kan ook in de lokale coöpstand worden verkend. Voltooi in dit mini-avontuur nog lastigere uitdagingen om van de ene naar de andere kamer te komen!

CI_NSwitchDS_PartTimeUFO_UFOWithBook.png

Werknemer van de maand

Doe meer dan er van je gevraagd wordt om medailles te verdienen en meer klusjes vrij te spelen. Met de juiste mix van finesse en planning hangt Jobski binnen de kortste keren vol edelmetaal!

CI_NSwitchDS_PartTimeUFO_Genie.png

Pas je uiterlijk aan met stijlvolle outfits!

Verdien munten door klusjes te klaren en wissel ze in voor kostuums. Hiermee geef je Jobski een totaal nieuw uiterlijk. Bewijs dat je je strepen hebt verdiend met het tijgerpak, suis rond met het ninja-kostuum of kies een van de andere outfits.

CI_NSwitchDS_PartTimeUFO_Elephant.png

Vele vrienden (en vijanden?)

Van een zwijgzame schipper, een onhandige museumcurator en een eigenaardige professor tot olifanten, honden en hamsters... Iedereen juicht Jobski toe als hij aan het werk is, slaakt een diepe zucht wanneer hij faalt en toont allerlei andere emoties. Het kan ook zijn dat sommigen van hen vermomd zijn of zich schuilhouden...

CI_NSwitchDS_PartTimeUFO_Hamster.png

Deel je meesterwerk

Baan? Welke baan? Soms moet een ufo doen wat een ufo betaamt: lekker ongeïdentificeerd en mysterieus blijven. Maak grappige of artistieke kunstwerkjes en deel de resultaten met je vrienden.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Puzzelen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

Eén spelsysteem (1-2)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

HAL Laboratory, Inc

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-10-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

194,00 MB