Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Party Hard 2

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 08-09-2020

Welkom terug in het uitgebreide Party Hard-universum! Kies uit honderden opties om de luidruchtige feestgangers aan te pakken, vernietig per ongeluk een drugskartel, en red de aarde van een buitenaardse invasie. Moge de kippen met je zijn!

Je wilt gewoon lekker slapen... maar het is drie uur 's ochtends en je buren hebben weer zo'n idioot luid feest. Tijd dat je daar een einde aan breidt - op elke mogelijke manier.

De idiootste, feeststoppende stealth-strategiegame is terug! Party Hard 2 blijft trouw aan zijn feestverstorende wortels, maar met bakken glimmende nieuwe onderdelen:

 • Tientallen nieuwe vallen waaronder combo's: gebruik verschillende substanties die samen een reactie teweegbrengen. Waarom geen kettingreactie met water en elektriciteit?
 • 4 speelbare personages met geheel unieke speelstijlen, stats, en vaardigheden!
 • 14 uitgebreide levels met 2 baasgevechten
 • Een soundtrack met 27 nummers
 • Gloednieuw vervaardigingssysteem en tientallen items om te combineren: waarom geen aansteker samen met een blik benzine?
 • Schakel meerdere doelwitten tegelijkertijd uit met de krachtige multikill-vaardigheid!
 • Scan de kamer voor nuttige voorwerpen en doelwitten met Party Vision!
 • Doe dingen met NPC's: voer ze dronken, koop dronken lieden om, of zorg dat iemand van angst in zijn broek plast!
 • Verschillende doelen die bij je speelstijl passen! Jij beslist of je alleen doelwitten wilt uitschakelen die geen burger zijn en die van belang zijn voor het te bereiken doel. Gewoon iedereen ombrengen werkt ook. Je speelstijl kan effect hebben op hoe de game verloopt, specifiek op ontgrendelbare content.
 • Lokale coöp is terug! Roep nu samen met een vriend het feest een halt toe!
 • Gloednieuwe 3D-visuals en lichteffecten
 • Een intrigerend verhaal van wraak en verlossing. En ja, inderdaad met een draai eraan en een voortvluchtige circusbeer.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Simulatie, Strategiespel

Spelers

Eén spelsysteem (1-2)

Uitgever

tinyBuild Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

 • Extreem taalgebruik, Heftig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

08-09-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

5139,00 MB