Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Pecaminosa - a pixel noir game

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 27-05-2021

Pecaminosa mengt de charme van pixel art en de mechanica van een Action RPG met de sfeer van film noir. Zoiets heb je nog nooit gezien en gespeeld. Ondervraag verdachten, verken een stad die wordt gedomineerd door misdaad en zonde, en aarzel nooit om je vuisten en geweren te gebruiken. Dit zijn harde tijden in een keiharde stad.

Pas het uiterlijk en de uitrusting van je personage aan en laat het evolueren via het L.I.F.E.-systeem, waarbij ervaringspunten worden verdeeld over vier verschillende parameters: Geluk, Intelligentie, Kracht en Uithoudingsvermogen. Speel Blackjack om extra geld te verdienen, bezoek de slijterij, ga om met het gespuis, bezoek het politiebureau en het bordeel, naast andere locaties die met veel grafisch detail zijn nagebouwd... en vertrouw niemand. Er is een kogel met jouw naam erop, en die staat te popelen om jou te ontmoeten.

VERHAAL

Welkom in Pecaminosa, een grensstad tussen de Verenigde Staten en Mexico waar gokken, corruptie en misdaad hoogtij vieren in de stoffige straten. Een thuis voor iedereen die buiten de wet leeft... en voor onze hoofdpersoon, John Souza, een voormalig detective, een man die betere tijden heeft gekend voordat hij troost vond op de bodem van de fles.

John had nooit kunnen vermoeden dat zijn volgende klus door toedoen van een geest zou gebeuren. Charlie's "Twee Engelen" spook verschijnt aan hem met een opdracht: zijn vroegere medewerkers gevangen nemen om verlossing te krijgen voor hun zonden en door de poorten van de Hemel te kunnen gaan. Op de levenden jagen om vrede te brengen aan de doden.

KENMERKEN

Unieke sfeer

-Film noir sfeer met een originele jazz soundtrack die je verliefd zal maken...

Minispelletjes

-Wil je de pot mee naar huis nemen met Blackjack? Wees onze gast...De tafels zijn nog steeds heet.

Geweren & Kleding

-Pas de wapens en kleding van je personage aan en ontwikkel ze via het L.I.F.E. Systeem.

Baasgevechten

-Laten we het glas heffen op de goede oude tijd! Naast het intense en onstuimige verhaal, kun je het ook opnemen tegen grote, slechte eindbazen!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Anders, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

2Awesome Studio

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Extreem taalgebruik, Gesimuleerde kansspelen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

27-05-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

492,00 MB