Phantom Doctrine

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 13-06-2019

Phantom Doctrine is een strategische turn-based spionage-thriller die zich afspeelt op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. Geïnspireerd door een breed scala aan invloeden en rijk aan de subtiele intriges van klassieke spionagefilms, verplaatst de game de speler naar een mysterieuze wereld vol geheime operaties, contraspionage, samenzweringen en paranoia.

Als commandant van een geheime organisatie die bekend staat als The Cabal, is het jouw taak om een ​​wereldwijde samenzwering te dwarsbomen die probeert wereldleiders tegen elkaar op te zetten en internationale conflicten uit te lokken. Door geheime missies uit te voeren, vertrouwelijke bestanden te onderzoeken en vijandelijke agenten te ondervragen, leg je een sinister plot bloot. Terwijl de tijd dringt moet je de plannen van de vijand verijdelen om de wereld van een verschrikkelijk lot te redden.

KENMERKEN

  • Een uitgebreide verhaalcampagne voor één speler: in de 40+ uur durende campaign-stand volg je een aangrijpend plot dat is verweven met talloze historische gebeurtenissen en personages om de angstaanjagende realiteit van de Koude Oorlog tot leven te wekken vanuit een uniek perspectief.
  • Next-generarion turn-based combat: geniet van een ongeëvenaarde flexibiliteit in bewegingen en acties, waaronder diverse Overwatch-standen en aanvalsgerichte Breach-vaardigheid.
  • Uitgebreid slagveld: verspreid je eenheden over de hele wereld, zodat je in het heetst van de strijd om hulp kunt vragen. Maar de vijand kan ook versterkingen inzetten, waaronder zware wapens en zelfs luchtsteun. Zorg dat je weet waaraan je begint voordat je aanvalt!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

RPG, Simulatie, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

Forever Entertainment

Leeftijdsclassificatie

  • Extreem geweld, Drugs, Extreem taalgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

13-06-2019

Leeftijdsclassificatie

18

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Russisch

Downloadgrootte

6747,00 MB