Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Pile Up! Box by Box

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 17-08-2021

Werk samen met je vrienden of vertrouw op je eigen creativiteit om door kartonnen werelden vol unieke, vrolijke levels te navigeren. Ontrafel mysteries, los puzzels en speurtochten op als een team, help de vriendelijke inwoners van zonovergoten eilanden, bossen vol amberbomen, magische grotten en bezoek het fantastische veren theater. Of misschien gewoon lekker relaxen en je vrienden uitdagen in rondes Boxball, Basketball of Tic Pile Toe met veel actie?

Speel samen, blijf bij elkaar, denk samen - en stap op!

KENMERKEN

GA OP AVONTUUR

Verken kleurrijke kartonnen werelden in deze schattige 3D-platformgame. Vind je weg door talloze levels, ontdek mysteries en geef aan de kartonnen bewoners van deze plaatsen wat vrolijkheid.

LOKALE MULTIPLAYER

Speel met je vrienden tot een maximum van 4 spelers! U kunt met dynamische herschaling van uitdagingen op elk moment in- en uitschakelen .

EEN SPEL VOOR IEDEREEN

Iedereen kan Pile Up spelen! Het ontspannende spel heeft eenvoudige bediening, je wordt niet gestraft als het mislukt en geen tijdsdruk. En vergeet niet dat teamgenoten elkaar altijd kunnen helpen!

TEAMWORK

Werk samen om vooruitgang te boeken! Het draait allemaal om communicatie en organisatie. Deel de taken, synchroniseer je bewegingen en draag elkaar om de uitdagingen te overwinnen.

MINIGAME FRENZY

Neem het op tegen je vrienden in hectische minigames en leid hilarisch chaotische gevechten. Voor liefhebbers van partygames!

CREATIVITEIT IS DE SLEUTEL

Denk buiten de kaders en los de puzzels op je eigen manier op. Er is geen unieke oplossing, creativiteit is de sleutel! De mogelijkheden zijn onbegrensd! Bouw trappen en constructies met de dozen die je hebt verzameld.

OPTIMALISEER JE STRATEGIEËN

Ontgrendel de snelloopmodus en test je vaardigheden bij het opstapelen van dozen. Vind de beste strategie en de snelste manier om vooruitgang te boeken door de werelden.

Overzicht

- Stapel op elkaar!

- Een vreugdevol avontuur voor 1 tot 4 spelers Leuke kleurrijke kartonnen werelden en wezens om te ontdekken Ontelbare puzzels die de creativiteit stimuleren Minigames om je vrienden uit te dagen!

- Je kunt met dynamische herschaling van uitdagingen op elk moment in- en uitschakelen.

- Kies uit een verscheidenheid aan skins voor je eigen Boxling

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Puzzelen, Speelhalspel

Spelers

1 - 4

Uitgever

HandyGames

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

17-08-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

1563,00 MB