Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Pix the Cat

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 08-08-2019

Test je reflexen en je brein met Pix the Cat! Deze veelgeprezen, intense arcadegame laat je op het puntje van je stoel zitten! Je missie is simpel: verzamel alle eendjes en leid ze naar een veilige zone! Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan: als je niet voorzichtig genoeg bent, bots je voor je het weet tegen die arme schatjes op! Speel tegen je eigen hoogste score, je vrienden, de leider van de ranglijst of zelfs de ontwikkelaars. Zo kun je je grenzen verder verleggen, en verbeter je je vaardigheden om de hoogst mogelijke score te behalen in deze intense race!

Vier verschillende spelstanden beschikbaar!

Arena: neem het op tegen je vrienden! Verzamel zoveel mogelijk eieren en gebruik ze als munitie om je tegensta… – ik bedoel vrienden – weg te vagen! Alleen de meest bekwame speler – of die met het meeste geluk, dat weten we niet helemaal zeker – zal de laatste zijn die overblijft! Maximaal vier spelers kunnen hieraan meedoen.

Arcade: broed zoveel mogelijk eendjes uit om het Grid of Infinity steeds verder te spelen. Leid ze naar veilige zones, kijk uit voor muren en vijanden en behaal de hoogst mogelijke score! Maar eerlijk gezegd, je ergste vijand hier ben je zelf.

Nostalgia: moe van al die moderne beelden en neonkleuren? Duik terug in de tijd en speel de game in jaren 30-stijl! Verzamel het aantal eendjes dat nodig is om elk level te voltooien! Als je snel genoeg bent en ze allemaal pakt, voordat de geit de bloem opeet, krijg je een bonus! Aan dieren geen gebrek in deze game.

Laboratory: los de puzzels op in zo min mogelijk zetten om het beste resultaat te behalen! Je kunt niet stoppen met bewegen, totdat je een muur raakt, dus kijk uit waar je loopt!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Party, Puzzelen, Speelhalspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-4)

Uitgever

PLAYDIGIOUS SAS

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

08-08-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Portugees

Downloadgrootte

737,00 MB