Project Nimbus: Complete Edition

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 16-05-2019

Project Nimbus is een supersnelle actiegame met mechs en speelt zich af in een toekomst waarin de aarde is verwoest. De speler bestuurt een bewapende, humanoïde gevechtsrobot.

Neem het met verschillende wapens op tegen vijandelijke eenheden en versla eindbazen en unieke gevechtspiloten!

Vlieg door de lucht met 360 graden vrijheid en vecht tegen vijanden met diverse wapens en technieken, van slimme raketten tot snelle zwaardaanvallen.

Ga de strijd aan als een jonge gevechtspiloot, voorbestemd om een legende te worden.

Kenmerken

  • Supersnelle luchtgevechten als piloot van zwaargepantserde gevechtsrobots.
  • 26 missies op diverse locaties, waaronder zwevende steden, oceaanforten, bergbases, futuristische gevangenissen en gevechten in de ruimte.
  • Meer dan tien speelbare gevechtsrobots met wapens, waaronder slimme raketten, energiezwaarden, particle-kanonnen, zwevende energieschilden, railguns en autonome psychodrones.
  • Een uitgebreide verhaallijn waarin drie verschillende facties vechten om een door oorlog verscheurde futuristische planeet: de CFN van de Amerikanen, de UCN van de Russen en de schimmige terroristen van Kinderen van Gevallen Naties.
  • Moeilijke eindbazen met unieke vechtstijlen, waaronder nucleaire gevechtsmechs, bendes dodelijke piloten en bewapende vliegende schepen.
  • Raketten, railguns en kanonnen voor gevechten op lange afstand, energiemessen en snelle mesaanvallen voor mêleegevechten.

Diverse extra standen

  • In de bonusstand Survival kun je kiezen uit een hangar vol gevechtsrobots en moet je het in eindeloze waves opnemen tegen steeds moeilijkere vijanden.
  • De stand WARFRONT is eindeloos herspeelbaar en heeft zes standen met onbeperkte missies, waaronder Base Defense, Interception en Assassination.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Schietspel, Actiespel

Spelers

1

Uitgever

GameTomo

Leeftijdsclassificatie

  • Extreem taalgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

16-05-2019

Leeftijdsclassificatie

16

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Japans

Downloadgrootte

6477,00 MB