Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Puzzel Bundel voor peuters en kinderen - 7 in 1

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 02-01-2023

De volgende spellen zijn inbegrepen in dit pakket:

Animal Puzzle for Toddlers and Kids - Leer- en Leuk Spel voor Kleuters en Peuters

Gebruiksvriendelijke puzzels voor kinderen vanaf twee jaar. Met grappige en schattige dierenmotieven met 30 unieke puzzels. 100% frustratievrij en kindveilig.

Dieren Leer Puzzel voor Kinderen en Peuters

Gloednieuw puzzelspel met schattige dieren met meer dan 80 schattige dieren! Speels leren van dierennamen voor peuters en kinderen dankzij spraakuitvoer in veel verschillende talen!

Car Puzzle for Toddlers and Kids

Gebruiksvriendelijke puzzels voor kinderen vanaf twee jaar Met grappige automotieven en 30 unieke puzzels. 100% frustratievrij en kindveilig.

Baby Puzzel - Eerste Leervormen voor Peuters

Een puzzelcollectie voor zelfs de kleinste peuters. Supereenvoudige te gebruiken "Drag and Drop" -puzzels voor de vroege kinderjaren. Nu met 120+ puzzels!

Animal Fun Puzzle - Leer- en Leuk Spel voor Kleuters en Peuters

Gebruiksvriendelijke puzzels voor kinderen vanaf twee jaar. Met grappige en schattige dierenmotieven met 30 unieke puzzels. 100% frustratievrij en kindveilig.

Puzzels voor Peuters en Kinderen: Dieren, Auto's en meer

De ultieme puzzelcollectie voor kinderen.

Makkelijk te gebruiken "Slepen en neerzetten"-puzzels voor kinderen van twee jaar en ouder. Met 180+ puzzels!

Super Glow Puzzle

Super Glow Puzzle is HET nieuwe en uitdagende puzzelspel dat gemakkelijk te leren is, maar moeilijk te beheersen!

Het spel heeft 96 niveaus van toenemende moeilijkheidsgraad.

De game maakt alleen gebruik van de touchscreen-functionaliteit.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Puzzelen, Educatief spel

Uitgever

winterworks

Functies

Handheldstijl

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

02-01-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch