Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Puzzle Quest: The Legend Returns

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 19-09-2019

De originele match-3-RPG is terug en beter dan ooit! Beleef de game waar het allemaal mee begon, nu voor het eerst op Nintendo Switch! Het compleet geremasterde Puzzle Quest: The Legend Returns bevat de originele Puzzle Quest: Challenge of the Warlords, de uitbreiding Revenge of the Plague Lord, en een hele bundel aan nieuwe quests, toverspreuken, klassen en voorwerpen die exclusief zijn gemaakt voor deze versie!

Puzzle Quest: The Legend Returns combineert de klassieke match-3-puzzelgame met een diepgaand rollenspel. Match 3 of meer edelstenen van dezelfde kleur op een rij om mana te verdienen die je gebruikt om toverspreuken uit te voeren, vijanden te verslaan, voorwerpen en beloningen te verzamelen, en verder te komen in de quests!

 • Geremasterd voor Nintendo Switch met HD graphics!
 • 100 nieuwe quests en meer (voor een totaal van meer dan 240 quests)!
 • 5 nieuwe klassen!
 • Bevat het volgende…
  • Puzzle Quest: Challenge of the Warlords
  • Puzzle Quest: Revenge of the Plague Lord
  • Nieuwe uitbreiding: Attack of the Golem Lord!

Kun jij de uitdaging aan? Stel je match-3-vaardigheden op de proef en neem het op tegen monsters en schurken om het koninkrijk Etheria te redden. Nu met vijf nieuwe klassen: Blood Mage, Priest, Monk, Paladin en Elementalist. Evenals 100 nieuwe quests, toverspreuken, klassen en voorwerpen, en een scala aan nieuwe monsters, eindbazen en meer!

Na meerdere gezamenlijke aanvallen op Lord Bane, keert The Dark Path terug om hun meester te beschermen door een horde enorme insecten los te laten. Enorme spinnen en wespen worden nu vergezeld door zwermen vleesetende scarabeeën, enorme mieren en hun machtige koningin. Nu de bondgenoten van Bartonia worden belaagd door al deze gevaren, is er slechts één man die deze insectenramp kan voorkomen… een nieuwe metgezel genaamd Storm. Ondertussen wordt Etheria geterroriseerd door Etrianus the Golem Lord en zijn luitenant Elsinore Bloodsinger, met behulp van nooit eerder vertoonde golems.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Puzzelen, Avonturenspel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1), Lokaal draadloos (2)

Uitgever

D3Go

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

 • Angst

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

19-09-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

317,00 MB