Het veelgeprezen Quake II is een first-person shooter die is ontwikkeld door id Software in 1997 en een geheel nieuwe sciencefictionvertelling en setting introduceert. Ervaar nu de authentieke, verbeterde en complete versie van het origineel.

Kenmerken

Ervaar de militaire scifi FPS, verbeterd

Krijg de originele Missie-packs: The Reckoning en Ground Zero

Speel de gloednieuwe uitbreiding “Call of the Machine”

Krijg Quake II 64 gratis

Geniet van online en lokale multiplayer/coöp

Speel samen met Crossplay

Geschikt voor richten met bewegingsbesturing

Ervaar de originele game, verbeterd

Geniet van de originele, authentieke versie van Quake II, nu met ondersteuning van HD breedbeeldresolutie, verbeterde modellen, verbeterde animaties van vijanden en 'gore', verbeterd en hersteld AI-gedrag, verbeterde tussenscènes, dynamische en gekleurde belichting, anti-aliasing, scherptediepte, de originele, zware rocksoundtrack door Sonic Mayhem en meer.

Speel de intense militaire scificampagne

De mensheid is in oorlog met de Strogg, een vijandig buitenaards ras dat de aarde heeft aangevallen. Als antwoord hebben de mensen een aanval op de thuiswereld van de Strogg ingezet. Deze aanval is mislukt, maar jij hebt het overleefd. Je bent in de minderheid en slecht bewapend, maar toch moet je je een weg zien te banen door de versterkte militaire installaties om de oorlogsmachine van de vijand uit te schakelen. Alleen zo is de mensheid nog te redden.

Krijg beide originele Missie-packs

Quake II bevat beide originele Missie-packs: “The Reckoning” met 18 campagnelevels en 7 deathmatch-maps, en “Ground Zero” met 15 campagnelevels en 14 deathmatch-maps.

Speel de gloednieuwe uitbreiding “Call of the Machine”

Een gloednieuwe Quake II-ervaring van MachineGames die bestaat uit 28 campagnelevels en één multiplayer deathmatch-map. Diep in de Strogg-ruimte ligt de Machine, een singulariteit die in staat is om de structuur van de werkelijkheid te doen instorten. Vecht door ruimte en tijd om de Strogg-Maker te vinden, deze te vernietigen en het lot van mens en machine te wijzigen.

Krijg Quake II 64 gratis

Geniet van alle 19 campagnelevels, 10 multiplayer deathmatch-maps en een extra, originele soundtrack in deze release van het originele Quake II 64.

Geniet van online en lokale multiplayer en coöp

Vecht tegen de vijandige Strogg in deze rauwe, militaire scificampagne en uitbreidingen in een online of lokale splitscreen-coöp voor 4 spelers, of doe mee aan pure gevechten in retrostijl met ondersteuning voor 16 spelers (online) of 4 spelers* (lokale splitscreen). Ondersteuning voor bots voor zowel offline als online DM- en TDM-speltypen is aanwezig.

Speel samen met Crossplay

Speel de campagne- en alle uitbreidingspacks coöperatief of ga de directe strijd aan in multiplayermatches met je vrienden, ongeacht het platform!

Geschikt voor richten met bewegingsbesturing

Verbeter je schoten met een optie waarmee je kunt richten met bewegingsbesturing. Deze optie kan worden gebruikt in samenwerking met de stick, voor de perfecte combinatie van meeslependheid en nauwkeurigheid.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Eerste-persoons-schietspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-4), Lokaal draadloos (1-8), Online (1-16)

Uitgever

Bethesda

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

10-08-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Russisch

Downloadgrootte

3132,00 MB