RAILGRADE is een managementsimulator waarin spoorwegen worden gebruikt voor het vervoeren van grondstoffen en het aanjagen van de industrie in een buitenaardse kolonie. Als bestuurder namens het bedrijf Nakatani Chemicals heb jij de taak de industriële productie te helpen herstellen na een rampzalige ineenstorting van de infrastructuur van de planeet.

Bouw complexe spoornetwerken en gebruik de kracht van treinen om onmisbare industrieën te verbinden met de grondstoffen die ze nodig hebben. Beheer de in- en uitvoer om de productie te optimaliseren en creëer efficiënte aanvoerketens met sporen op meerdere niveaus en een scala aan unieke locomotieven.

Combineer strategische besluitvorming met creatieve constructies om weer een bloeiende industriële kolonie op te bouwen. Als je daarin slaagt, zijn de hoogste bedrijfsbazen misschien wel zo onder de indruk dat ze je terug naar de aarde laten gaan.

 • Gebruik bouwtools om direct een complex netwerk van onderling verbonden spoorroutes te bouwen en beheren.
 • Creëer efficiënte aanvoerroutes door industriële bronnen te verbinden en tientallen hardwerkende treinen op de kaart te plaatsen.
 • Maak honderden unieke combinaties van locomotief- en ladingtypen.
 • Optimaliseer je treinen en leg de sporen strategisch aan om zelfs de lastigste terreinen te kunnen doorkruisen en creëer de meest effectieve transportroute.
 • Hou de stroom van grondstoffen onder controle door de in- en uitvoer te regelen. Pas op voor knelpunten en hou de treinen met hun kostbare lading in beweging.
 • Investeer in de groei van je steden of gebruik zeppelins om goederen te exporteren voor extra winst.
 • Bewonder je treinen met de cinematische weergave.
 • Help de welvaart van een industriële kolonie te herstellen in een campagne voor één speler met meer dan 50 missies.
 • Verdien tokens met elke missie en gebruik die om nieuwe industrieën, upgrades en opties vrij te spelen.
 • Daag jezelf uit in extra bonusmissies. Verken droge woestijnen en ga op zoek naar olievoorraden of ontwikkel een raketlanceerprogramma.
 • Pronk met je meest indrukwekkende spoorconfiguraties met een fotostand inclusief een scala aan filters en visuele opties.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Simulatie, Strategiespel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Minakata Dynamics

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-09-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

3600,00 MB