Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Realpolitiks

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 30-08-2018

Dit is een gestroomlijnde RTS-game waarin je de leider van een hedendaagse natie bent. Duik in de problemen van vandaag de dag, inclusief de huidige geopolitieke grenzen. Gebruik de macht van je land om deel te nemen aan militaire conflicten en internationaal zaken te doen. Kies je eigen manier waarop je met de belangen van andere landen, onverwachte gebeurtenissen, wereldwijde dreiging en diverse crises omgaat. Je krijgt te maken met het verval van de Europese Unie, terrorisme, de nasleep van de Derde Wereldoorlog en vele andere echte en fictieve scenario's.

Dit is de complete editie die bestaat uit de hoofdgame en de DLC "New Power".

Realpolitiks is gebaseerd op drie grote politieke systemen (democratie, autoritarisme en totalitarisme). Je kunt de invloed van je land op verschillende manieren vergroten en dat allemaal om de wereld te overheersen. Gebruik je diplomatieke vaardigheden, economische voordelen, militaire kracht en de volledige vrijheid waarmee je beslissingen kunt nemen om de macht over de wereld te krijgen en goed voor je volk te zorgen.

Ontwikkel je land en zorg dat je op economisch, technologisch en militair gebied zo sterk mogelijk wordt. Je kunt zelf bepalen of je een volwaardig lid van de Verenigde Naties of een nucleaire tiran wilt zijn.

Breid je territorium uit hoe je maar wilt. Je kunt zelfs kolonies op zee stichten. En als dat nog niet genoeg is, probeer dan eens in de ruimte een beschaving op te bouwen.

Kenmerken:

  • Leid een land naar keuze naar absolute wereldoverheersing in verschillende gamescenario's.
  • Vorm het politieke systeem in je land en bepaal de relatie met andere naties.
  • Handel interne en externe problemen af en kom natuurrampen, terrorisme, financiële crises en meer onder ogen.
  • Maak gebruik van politieke instrumenten in je internationale relaties, waaronder spionagetactieken waarmee je direct invloed kunt uitoefenen op andere landen.
  • Bewandel het morele en ethische pad... of niet.
  • De game heeft een hoge herspeelbaarheid, omdat je ontzettend veel keuzes kunt maken. Ook zijn er mini-scenario's en willekeurige gebeurtenissen.
  • New Power brengt meer content en realisme naar Realpolitiks. Deze DLC bevat een mini-scenario met nucleaire dreiging, particuliere organisaties die de politiek proberen te beïnvloeden en nieuwe functies waarmee je grotere territoriale eenheden kunt maken.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Simulatie, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

Forever Entertainment

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Impliciet geweld, Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

30-08-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Russisch

Downloadgrootte

465,00 MB