Red Game Without a Great Name

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 24-11-2017

Deze herfst staat er een legendarisch moeilijke game op je te wachten. Een eenvoudig maar veeleisend principe, meteen vanaf het eerste level! Alles staat op het punt je om het leven te brengen. Zelfs de camera en de hoofdrolspeler van deze game zijn tegen je, want ze zijn constant in beweging! Voeg wat prikkeldraad, spietsen en scherpe messen toe en je krijgt Red Game Without a Great Name. Zul je sterven? Jep!

Je bestuurt een mechanische vogel die dienst doet als postduif in een vijandige steampunk-wereld. Om van de ene kooi naar de andere te bewegen, zul je maneuvers moeten uitvoeren tussen allerlei obstakels. De vogel beweegt op zijn eigen tempo, en de camera ook! Je zult de vogel van het ene punt naar het andere moeten teleporteren door de bestemming aan te duiden met een klik-en-sleepbeweging.

Gefrustreerd zul je niet raken, althans, niet teveel. Er zijn geen laadschermen tijdens het herstarten van een level, en door de swingende muziek en het ‘nog-een-keer-syndroom’ zul je willen blijven spelen totdat je alle 60 levels hebt voltooid.

Er zijn drie verschillende power-ups die je helpen in je reis door dit doolhof, maar wees ervan bewust dat ze als dubbelzijdige messen gebruikt kunnen worden als je even niet oplet.

  • Een eenvoudige besturing die moeilijk is om te perfectioneren, klik en sleep om je te verplaatsen.
  • 60 moeilijke levels
  • 180 tandwielen om te verzamelen
  • Drie power-ups die je vaardigheden verbeteren
  • Een unieke rode grafische stijl
  • Stoppen met spelen is virtueel onmogelijk
  • Swingende muziek

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Categorieën

Speelhalspel, Puzzelen

Spelers

1

Uitgever

Draw Distance

Functies

Handheldstijl

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

24-11-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

305,00 MB