Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Relic Hunters Zero: Remix

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 07-05-2020

De makers van het razend populaire Relic Hunters Universe lanceren Relic Hunters Zero: Remix. Een community van miljoenen fans wereldwijd heeft hier reikhalzend naar uitgekeken: het debuut van Relic Hunters op console!

Volg de bemanning van de Spaceheart als ze zich een weg schieten en ontwijken door uiteenlopende tegenstanders op jacht naar oude relieken om de kwade Ducans mee te bestrijden. Kruip in de huid van een van de Relic Hunters en ga op avontuur in de verschillende spelmodi van deze 2D shoot ‘em up roguelike. Power-ups, heel veel wapens, bijzondere en unieke personages en de steun van een toegewijde community vormen de ultieme combinatie voor een ervaring waar jaren aan gewerkt is.

Kenmerken

  • Zeven speelbare personages – Elke Relic Hunter beschikt over unieke stats, vaardigheden en skins voor gevarieerde speelstijlen en gevechten
  • Diverse spetterende spelmodi – Klassieke ‘Adventure’-modus van 12 levels met ontgrendelbare relieken en items; uitdagende ‘Endless’-modus met unieke spelregels, wapens en vijanden; ‘Storm’-modus waarbij de moeilijkheid en chaos langzaam toenemen
  • Dagelijkse content – Trek ten strijde en bestorm het klassement in ‘Daily’-modus, waarbij iedereen dezelfde willekeurige uitdaging speelt
  • Lokale co-op – Tot 2 spelers kunnen samen in lokale multiplayer nieuwe strategieën en gevechtstactieken uitproberen (ondersteuning voor Dual Joy-Con™ en Nintendo Switch™-Pro-controller)
  • Progressieve originele chiptunes soundtrack - Vrolijke nummers die je de nodige motivatie geven om de massa's Ducans te verslaan
  • Neem het op tegen sterke vijanden en minibazen – Wees op je hoede voor de sterke Ducan-aanvoerders die er alles aan zullen doen om jou en je team te verpletteren
  • Krachtige door de community gemaakte wapens – Verken de Asteroid Dungeon Nemesis en ontdek uiteenlopende wapens, waarvan sommige door leden van de Relic Hunters-community zijn ontworpen
  • Prestaties in het spel – Bekijk en ontgrendel prestaties voor allerlei uitdagingen

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Speelhalspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-2)

Uitgever

Akupara Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

07-05-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

172,00 MB