Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Rise of the Third Power

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 10-02-2022

Rise of the Third Power is een console-achtig rollenspel in een retrojasje dat gedeeltelijk gebaseerd is op het politieke klimaat in Europa in de jaren 30 van de vorige eeuw. Het verhaal speelt zich af in het land Rin, op het hoogtepunt van het Zeiltijdperk, in de nasleep van gebeurtenissen die zouden leiden tot de grootste oorlog die de mens ooit had meegemaakt.

VERHAALGEDREVEN - Sluit je aan bij een groep van acht, elk met hun eigen unieke ambities, zienswijzen en karakters. Ondersteun ze in hun zelfmoordmissie om de Arkadiaanse keizer, Dimitri Noraskov, van de troon te stoten. Spelers kunnen een mix van humor, drama en tragedie verwachten terwijl ze de verraderlijke wereld van Rin verkennen.

POLITIEKE INTRIGES - Terwijl de wereld van Rin bijkomt van de Grote Oorlog, is er nog altijd sprake van een oneven machtsbalans, met machtsvacuüms die wachten om opgevuld te worden. De spelers groep zal zowel worden belemmerd als geholpen door samenzweerders, leugenaars en verraders. Dit alles terwijl de klok langzaamaan doortikt naar een reprise van de grootste oorlog die de mensheid ooit gekend heeft.

AANGEPAST GEVECHTSSYSTEEM - Rise of the Third Power biedt acht speelbare personages en een gevechtssysteem dat vanaf de grond is opgebouwd. Elk personage kent zijn of haar eigen sterktes en zwaktes, en allen trekken ze gelijktijdig ten strijde. Maar gelukkig hoef je niet constant elk detail van je groep te beheren. Combineer de unieke krachten en nadelen van elk personage, analyseer de vaardigheden van je vijanden, bepaal je formatie en trek ten strijde.

BLIJVENDE UITRUSTING - Elk stuk uitrusting dat je tegenkomt, koopt of steelt is een permanente, unieke upgrade voor een van de personages. In plaats van dat je steeds nieuwe uitrusting koopt, koop je upgrades voor je bestaande uitrusting. Zo hoef je die toffe helm die je net in 't dorp hebt gekocht niet meer in te wisselen voor een betere die je als schat in een grot bent tegengekomen. Elk personage heeft 3 uitrustingsvakjes met 8 upgrades per vakje, voor een totaal van 192 te vinden varianten. Met dit systeem hoef je niet tot vervelens toe je inventaris te beheren, terwijl echte strebers nog altijd iets bruikbaars hebben om naar op zoek te gaan.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Strategiespel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

DANGEN Entertainment

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld, Grof taalgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

10-02-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels

Downloadgrootte

1365,00 MB