Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Rogue Explorer

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 18-08-2021

Ontwerp een moedige avonturier en daal af tot diep in de afgrond! Begin in een bescheiden, centraal gelegen stadje en daal af in kerkers met afwisselende biomen, de ene nog gevaarlijker dan de andere. Bepaal hoe je personage eruitziet, pas de kleuren aan, maak wapens en pantsers met de buit die je verzamelt, upgrade je uitrusting en kies uit tal van vaardigheidsverbeteringen.

Rogue Explorer houdt vast aan de uitdaging van klassieke roguelikes, maar dan zonder de strenge restricties of vergeefse frustraties. Elke “metroidvania”-achtige kerker in Rogue Explorer heeft meerdere lagen – hoger gelegen niveaus blijven een hele dag hetzelfde en veranderen pas van lay-out als de dag-nachtcyclus in de game is gevorderd, terwijl diepere reizen je naar gevaarlijkere kerkers voeren die onvoorspelbaar veranderen, telkens wanneer je ze betreedt. Maar maak je niet te veel zorgen! Zelfs als een missie mislukt, zal je dierbare personage het overleven en zijn uitrusting behouden. Alleen de statistiekboosts en speciale vaardigheden die zijn ontgrendeld op je laatste reis in de Abyss Tower gaan verloren.

Onderzoek elk hoekje terwijl je van muren springt en rolt! Open kisten om zwaarden, speren en staven te bemachtigen die je kunt instellen als primaire of secundaire wapens. Combineer voorwerpen om krachtigere items te vormen. Zorg dat je optimaal bent toegerust voor de confrontaties met de monsterlijke bazen van elke kerker, van reusachtige skeletten en minotaurussen tot draken en nog grotere verschrikkingen!

Kenmerken:

• Verken meer dan 10 kerkertypes, elk met verschillende uitdagingsniveaus!

• Pas het uiterlijk van je personage aan, van kapsel en haarkleur tot de gebruikte uitrusting.

• Baan je met dynamische sprongen, rollen en muursprongen een weg door de zijwaarts scrollende gebieden!

• Verzamel buit om je wapens en pantser te maken of upgraden.

• Kies tussen alternatieve vaardigheden en boosts als je stijgt in niveau.

• Schakel de reusachtige bazen uit die de diepste krochten van de Abyss Tower bewaken!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

eastasiasoft

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

18-08-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels

Downloadgrootte

140,00 MB