SMITE

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 24-01-2019
SMITE
Sluiten X

Je kunt het SMITE Founder's Pack nu alvast kopen.

Als je het SMITE Founder's Pack nu via de Nintendo eShop koopt, reserveer je een plekje voor de gesloten bèta van SMITE, die begint op 24 januari 2019. Met het Founder's Pack kun je SMITE al spelen voordat de game gratis verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. Ook kun je hiermee profiteren van vele extra's!

CI_NSwitchDS_Smite_FoundersPack.jpg

Het Founder's Pack bevat:

  • Ultimate God Pack - Krijg direct toegang tot elke god in de game en elke toekomstige god als deze wordt uitgebracht.
  • Dragon Empress Scylla - Roep de kracht van draken op als Dragon Empress Scylla! Deze skin is exclusief verkrijgbaar op de Nintendo Switch!
  • Dashing Deceiver Loki - Speel als de listige god Loki in zijn populaire skin Dashing Deceiver.
  • 400 Gems - Krijg meteen toegang tot gems om skins te gaan verzamelen.
  • Als je het SMITE Founder's Pack van tevoren koopt, ontvang je ook de Foxy Amaterasu-skin en 200 extra Gems.

Betreed het strijdveld der goden!

Sluit je aan bij meer dan 25 miljoen SMITE-spelers! SMITE is de online multiplayer-gevechtsarena waarin je de kracht van de goden in handen krijgt. Met een steeds groter wordende selectie goden, nieuwe evenementen, diverse skins en tweewekelijkse updates is er in het strijdveld van de goden altijd wel iets nieuws en spannends te beleven!

Ga je gang, speel als god

Stort je in de actie als een van meer dan 90 goden van over de hele wereld. Speel als iconische personages, zoals Ares, Thor, Hercules, Wukong en Medusa. Er zijn ook unieke goden en godinnen, zoals de vulkanische Pele, de voodoo-god des doods, Baron en de vos met negen staarten, Da Ji.

Unieke spelstanden

SMITE biedt uitdaging voor iedereen. Betreed de Arena, de perfecte spelstand voor spelers die snakken naar dynamische gevechten. Op zoek naar een strategischere ervaring? Conquest is dé competitieve stand van SMITE. Vermorzel de rivaliserende goden en versla hun Titan voor een triomfantelijke overwinning.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel, Strategiespel

Spelers

1 - 10

Uitgever

Hi-Rez Studios

Leeftijdsclassificatie

  • 12

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

24-01-2019

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Russisch, Chinees