Bestuur 3 schepen en bevrijd het zonnestelsel uit de klauwen van het kwaad in deze schietgame vol vrijheid!

De NEO-CLASSIC ARCADE-reeks van PlatinumGames houdt de sfeer en het plezier van klassieke games in ere, in combinatie met moderne technologie. Het eerste project van deze onderneming is Sol Cresta. Sol Cresta verbetert de dok- en formatiestrategieën van de klassieke schietgames Moon Cresta en Terra Cresta met een 'vrij doksysteem'. Het vlaggenschip Yamato, samengesteld uit de schepen Amaterasu, Tsukuyomi en Susano, kan verschillende aanvallen uitvoeren, afhankelijk van de formatie van de drie schepen. Het dokken, opsplitsen en opnieuw formeren van de schepen is de sleutel tot het verslaan van de binnendringende legers van Mandler.

Tijdens Mandlers invasie van het zonnestelsel heeft de mensheid een verpletterende nederlaag geleden. De mensen verloren de maan en werden verdreven van de aarde. Ze werden verjaagd naar het afgelegen Laomedeia, de twaalfde maan van Neptunus. Met hun laatste beetje hoop vormden ze het zonneherwinningsteam SOL CRESTA. Het lot van het zonnestelsel legden ze volledig in handen van de Yamato, een hypermodern dokgevechtsschip.

- Vrij dokken

De Yamato bestaat uit 3 schepen. In het begin vecht je met maar één schip, maar als je het juiste voorwerp oppikt, verschijnen er meer schepen voor een power-up! Dok en splits je op om je aanval te veranderen en gebruik verschillende formaties om toegang te krijgen tot een verbijsterend arsenaal.

- Klassieke tachtigerjarenspanning

Sol Cresta's muziek is afkomstig van de legendarische chiptune-componist Yuzo Koshiro. De game is een eerbetoon aan het beeld en geluid van de vroegere Cresta-serie en brengt de arcadespanning van vroeger terug, zonder slechts een nostalgische herhalingsoefening te zijn. De game bevat zelfs een tijdlimiet, het topscorespeltype 'Caravan' en online klassementen.

- De nieuwe uitdaging van PlatinumGames

Wat zou er gebeuren als PlatinumGames, de ontwikkelaars van bevredigende games vol actie zoals Bayonetta, zich zouden vergrijpen aan shoot-'em-ups? Hier is je antwoord. De beelden zijn klassiek, maar de originaliteit en diepgang van de systemen en gameplay bieden een verfrissende, uitgebreide schietervaring die elke speelbeurt interessanter wordt.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Speelhalspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

PlatinumGames

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Grof taalgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

22-02-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels

Downloadgrootte

4063,00 MB