Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Sam & Max: Beyond Time and Space

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 08-12-2021

Sam & Max: Voorbij tijd en ruimte is een geremasterde versie van seizoen twee van Telltale's episodische Sam & Max-games, zorgvuldig bijgewerkt door een kleine groep van de oorspronkelijke ontwikkelaars. Sam is een 1,80 meter lange detectivehond met een neus voor gerechtigheid. Max is een hyperkinetisch konijnenwezen dat van verwarring houdt. Samen vormen ze de Freelance Police - een leuk en oneerbiedig duo wiens esoterische misdaadbestrijdingsstijl al meer dan dertig jaar stripboeken- en videogamefans entertaint.

In deze verzameling van vijf afleveringen van in elkaar grijpende zaken zijn Sam en Max terug in het strafrechtelijk onderzoek in een confrontatie met de kerstman, een race om een gigantische vulkaan te kalmeren en een gekibbel met een Eurotrash-vampier. En dan worden de dingen nog vreemder.

Weet paranoïde winkelier Bosco iets van zijn praatje over een groot complot? Zou het kunnen dat Fedegosa, de eigenaar van het restaurant, liegt over wat er met haar grootvader is gebeurd (die trouwens Fedegoso heette)? Zal rare buurvrouw Sybil Pandemika de ware liefde vinden? Zei iemand... VERJAARDAG?!

Klim aan boord van DeSoto voor een hilarische reis die IGN's Adventure Game of the Year-prijs won bij zijn debuut, en nu wordt geleverd met een beter uiterlijk en geluid dan ooit, verbluffende HD-graphics, vernieuwde verlichting en lipsynchronisatie, verfijnde cinematografie, geremasterde audio en acht all- nieuwe muzieknummers met live jazzmuzikanten.

Zombies gaan dansen. Mariachis zal zingen. Een gigantische gevechtsrobot zal de straten vernietigen. En als het leven van hun vrienden op het spel staat, zetten Sam en Max hun eigen ziel op het spel om het goed te maken.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Party, Puzzelen, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Skunkape Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld, Grof taalgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

08-12-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

1145,00 MB