Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Screencheat: Unplugged

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 29-11-2018

Screencheat is de bekroonde schietgame met gesplitst scherm waarin iedereen onzichtbaar is. Je moet dus naar het scherm van je tegenstander kijken. De game is exclusief voor de Nintendo Switch verbeterd. Screencheat: Unplugged is gebaseerd op de ouderwetse shooters met gedeeld scherm uit het verleden en steekt het bekende gamen op de bank met meerdere spelers in een nieuw jasje!

Gebruik talloze verschillende wapens en ga lokaal de strijd aan met maximaal vier spelers of bots, of daag jezelf uit in de lastige time trial-stand. Dankzij de kleurrijke maps, de unieke spelstanden en het grote aantal aanpasbare mogelijkheden is Screencheat: Unplugged de ultieme party-FPS.

TIEN UNIEKE, WAANZINNIGE WAPENS

Alle wapens, van de betrouwbare Donderbus en het heroïsche Stokpaard tot de hilarische Chefolet (een automotor die energieballen afvuurt), geven je dodelijke voldoening. Omdat de wapens allemaal uniek zijn, zijn er allemaal verschillende speelstijlen mogelijk.

SPEEL ZOALS JIJ HET WILT

Roep je vrienden bij elkaar en speel samen met één Joy-Con, twee Joy-Con of een Pro-controller. Screencheat beschikt over een groot aantal intuïtieve besturingsmogelijkheden, ongeacht waar je mee speelt. Kies een van de opties en pas hem aan je speelstijl aan.

NEGEN NOSTALGISCHE SPELSTANDEN

Van traditionele favorieten zoals Deathmatch en Grijp de Gein, waarin spelers zolang mogelijk een piñata moeten vasthouden, tot het unieke Moordmysterie, waarin je je doel met een specifiek wapen moet uitschakelen.

ELF RETRO MAPS

De beste arenashooters ter wereld hebben Screencheat tot voorbeeld gediend. Je doorkruist de elf maps via luchtschachten en trampolines totdat je je doel hebt gevonden en uitgeschakeld. Elke map bevat gekleurde gebieden en speciale locaties waardoor je andere spelers snel kunt vinden zonder dat je ze daadwerkelijk ziet.

AANPASSINGEN EN MUTATIES

Er zijn allerlei aanpassingsmogelijkheden, dus je kunt de game spelen zoals jij het wilt! Kies welke wapens zijn toegestaan en pas de spelersvaardigheden, overwinningsvoorwaarden, strafpunten en nog veel meer aan. Vergeet ook de mutaties niet, zoals de Hyper Modus, de Lage Zwaartekracht, de Flappy Sprong en de iconische Australische Editie.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Party, Eerste-persoons-schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-4)

Uitgever

Samurai Punk

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-11-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans

Downloadgrootte

1211,00 MB