Sense - A Cyberpunk Ghost Story

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 07-01-2021

Sense - A Cyberpunk Ghost Story is geïnspireerd op klassieke adventuregames en het originele survival-horrorgenre. De game is een eerbetoon aan de langzame, ijzingwekkende huivering over je rug in plaats van overdreven actie en schrikreacties. In dit futuristische spel wordt veel aandacht gegeven aan tempo, atmosfeer en verhaal en wordt 2.5D-verkenning naadloos gecombineerd met het oplossen van problemen door spannende ontmoetingen met spoken die zich voordoen als paranormale verstoringen van onze eigen realiteit.

In Neo Hongkong wordt in 2083 een jonge vrouw genaamd Mei Lin Mak meegesleept in een maalstroom van bovennatuurlijke horror. Terwijl Mei in dit eeuwenoude mysterie onderzoekt, wordt ze gedwongen haar beeld van de werkelijkheid te herzien en haar cybernetische ogen te wantrouwen. De met neon verlichte ruïnes van de Chong Sing-appartementen in het cyberpunk stadsbeeld herbergen een bloederig geheim verlicht door de Chinese folkloretradities en de uitvindingen van de industriële toekomst. Als Mei Lin deze nachtmerrie wil ontsnappen, moet ze dit complex verder verkennen, de verhalen van 14 verloren zielen reconstrueren en de waarheid ontdekken over haar eigen familievloek.

Kenmerken:

  • Overleef de horror met adventuremechanismen en verkenning.
  • Ervaar een prachtige, erotische handgeschilderde kunststijl met oosterse en westerse invloeden.
  • Ontgrendel extra outfits; sommige veranderen de interacties in de game.
  • Houd de meeslepende verhaalelementen bij met de handige dagboekfunctie.
  • Ontdek verschillende New Game+-modi, alternatieve eindes en verborgen extra's!
  • Kom in de juiste stemming met een aangrijpende volledige soundtrack.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Spelers

1

Uitgever

eastasiasoft

Leeftijdsclassificatie

  • Seksuele insinuatie, Grof taalgebruik, Angst

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

07-01-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

996,00 MB