Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Shattered: Tale of the Forgotten King

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 22-04-2022

In het begin was er de koning.

Uit een gedachte riep hij de Leegte op.

In één oogopslag maakte hij de wereld.

En vanuit een fluistering schiep hij ons.

De wereld zoals die was is verdwenen, verloren met de verdwijning van de koning. Als een Zwerver van deze verlaten landen is het aan jou om de fragmenten van de realiteit samen te voegen en de val van de beschaving te volgen door middel van op vaardigheden gebaseerde gevechten, innovatieve open-wereld platformen en de getuigenissen van overlevenden... sommige betrouwbaarder dan andere.

Een verwoest continent van onvertelde verhalen en machtige vijanden is van jou om rond te dwalen. Voor degenen die zijn paden trotseren, bevat de wereld van Hypnos veel geheimen, sommige om je op weg te helpen en andere om de weg te verlichten die naar je bestaan heeft geleid. Ervaar op precisie gebaseerde gevechten en 2.5D-platforming op een complex vertakkend verhaal in de realiteit die het actie-avontuur van Shattered - Tale of the Forgotten King omspant.

Ben je klaar, Zwerver?

Functies:

Een nieuwe wereld om te ontdekken: verken een prachtig weergegeven halfopen wereld met vertakte paden en mysterieuze geheimen. Elke nieuwe zone vertelt een verhaal door middel van verbluffende art direction en fijn vervaardigd ontwerp.

Monsterlijke vijanden om te verslaan: observeer je vijanden, anticipeer op hun bewegingen en gebruik hun eigen aanvallen tegen hen. Schakel tussen close-combat zwaardgevechten en lange-afstandsspreuken om het slagveld te domineren en ervaar naadloze overgangen tussen volledige 3D- en 2.5D-gevechten.

Een verhaal van 10 jaar in de maak: het universum van Shattered is het hoogtepunt van meer dan een decennium aan verbeeldingskracht en creativiteit: een epische realiteit die uit de hoofden van Redlock Studio wordt getoverd. Tale of the Forgotten King is slechts een eerste stap in de wereld van Hypnos, er zijn al meer games gepland.

Een geheel eigen verhaal: Niet alle overlevenden van Hypnos zijn betrouwbaar: hoewel de meesten je op weg zullen helpen, zijn er mensen die je voor hun eigen doeleinden willen gebruiken. De wereld zal zich de keuzes herinneren die je tijdens je avontuur maakt, en alleen degenen met focus en toewijding zullen doorzien naar de waarheid daarachter.

Constante vooruitgang: of het nu gaat om gevechten of verkenningen, de Wanderer zal evolueren. Hoe is aan jou. Ga je met je eindige middelen je kracht vergroten of een andere waarheid van Hypnos ontdekken? Een nieuw wapen kopen of je spellcasting vergroten? De keuze is aan u, maar kies zorgvuldig: niet elk pad kan worden bewandeld.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Puzzelen, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Forthright

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

22-04-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

2254,00 MB