Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Space Otter Charlie

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 18-03-2021

Nu de mensheid is weggevaagd, kunnen alleen de otters de dieren redden van een onherbergzame aarde. Voeg je bij Charlie en zijn lompe groep beestjes op een gedurfde missie door Otter Spaceterwijl ze zoeken naar een nieuwe planeet om deze huis te noemen. Verken verlaten ruimtestations, vecht tegen losgeslagen robots, aen geniet van een aantal otterachtige geweldige woordspelingen terwijl je springt, zweeft, en vlieg door meer dan een dozijn niveaus vol harig plezier.

Gewichtloosheid geeft klassieke puzzelplatforms een geheel nieuwe draai. Alles dat niet is vastgeschroefd, zweeft vrij rond, wat zorgt voor een overvloed aan nieuwe puzzels en problemen. Tijdens je reis, zul je plannen vinden om allerlei soorten uitrusting te maken,van jetuitrusting tot straalpistolen - zelfs een haaienpak van schuim?! Het helpt je allemaal bij je zoektocht naar een hariger toekomst!

De game is niet vertaald naar het Nederlands

Kenmerken:

  • Gewichtsloos platformen - Zet je brein ondersteboven terwijl je springt, zweeft en je een weg baant door niveaus vol fysica.
  • Prachtige uitrusting en Upgrades - Maak nieuwe uitrusting en ontgrendel nieuwe otter ruimtevaardigheden uit delen die je langs de waterkant vindt. Trek je reflectorstraal uit je holster om je schoten om hoeken te laten kaatsen of verlaat een pad van vernietiging terwijl je door vijanden glijdt met de elektrische glijbaan. Van Jetuitrusting voor raketwerpers heeft Charlie het beste speelgoed.
  • Gekke ruimtepakken - Natuurlijk, een otter moet een ruimtepak dragen om het dodelijke vacuüm van de ruimte te overleven, maar zie er nog steeds leuk uit (en SCHATTIG) door dit te dragen! Plannen voor nieuwe pakken zijn verborgen in het spel - elk met een leuke nieuwe look en zijn eigen unieke en krachtige wapen! Wil je een otter in een haaienpak zien? Charlie zal daar voor zorgen.
  • Multiplayer boordevol actie - Ben je op zoek naar meer actie? Vecht tegen je vrienden in hectische arena's voor 4 spelers. Vecht voor voedseloverheersing in de So Urchin-modus, of laat de vacht gewoon vliegen in een Furry Fury deathmatch.
  • Wordt een Otternaut - Hoeveel haren zitten er in een vierkante centimeter zeeotterbont? Steek je vrienden de ogen uit met deze kennis en meer terwijl je allerlei leuke feiten over zeeotters ontdekt die in het spel verborgen zijn.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-4)

Uitgever

The Quantum Astrophysicists Guild

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

18-03-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Russisch

Downloadgrootte

1411,00 MB