Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Space Tail: Every Journey Leads Home

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 03-11-2022

Elke reis verandert het gezichtspunt - het groeit met de reiziger mee. Onze game vertelt een verhaal over zelfonderzoek, transformatie en het begrijpen van de wereld om ons heen.

De plot van het spel is geïnspireerd op echte gebeurtenissen, toen mensen hun verovering van de ruimte begonnen door dieren naar de sterren te sturen. We wilden dat het een soort eerbetoon zou zijn aan alle dieren die de weg vrijmaakten voor mensen om de ruimte in te gaan. De meeste van deze dieren, de eerste astronauten, hebben de reis niet overleefd. Ons verhaal vertelt over de avonturen van een hond genaamd Bea, die... de kansen wist te verslaan.

Bea is een vrolijk en moedig personage, maar de speler moet niet vergeten dat ze gewoon een... hond is. Ze heeft alle kenmerken van een bastaard - ze blaft, jaagt graag op haar eigen staart en leert over de wereld via haar zintuigen. Bea kan snuffelen, luisteren en observeren. Dit zijn de belangrijkste mechanismen van de detectivemodus die haar zullen helpen bij het verkennen en begrijpen van haar omgeving.

Bea reist door de ruimte en ontdekt meer planeten. Elke planeet is anders en heeft zijn specifieke bewoners, die ofwel vrienden kunnen worden met de hoofdpersoon ofwel heel onvriendelijk tegen haar kunnen zijn. We zijn ervan overtuigd dat het samen met Bea verkennen van deze wondere wereld de speler veel voldoening en plezier zal geven.

Belangrijkste kenmerken:

- Word een astronautenhond en beleef een buitengewoon ruimteavontuur

- Volg je hondenzintuigen om uitgestrekte niveaus te doorkruisen en geheimen te ontdekken die verborgen zijn op wonderlijke planeten

- Communiceer met buitenaardse wezens met behulp van een uniek "dialoogsysteem" dat uitsluitend vertrouwt op de lichaamstaal van de hond: springen, kwispelen, blaffen, grommen, enz.

- Roep de hulp in van de ruimtegenoten die je onderweg tegenkomt - een komeet en een robot - en verwerf nieuwe vaardigheden zoals dubbelspringen en telekinese om zware voorwerpen te verplaatsen

- Los ongebruikelijke en geavanceerde logische puzzels op

- Test je behendigheid door de gevaren te overwinnen die op buitenaardse planeten op de loer liggen

- Ontdek het intrigerende en tot nadenken stemmende verhaal van het universum

- Dompel jezelf onder in de opzwepende originele soundtrack

- Vind de weg naar huis

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Muziek, Platformspel, Avonturenspel, Anders

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

RedDeerGames

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

03-11-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits

Downloadgrootte

2740,00 MB