Stick It to The Man

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 23-11-2017

Hoe erg is het om te ontdekken dat er een roze spaghetti-arm uit je hoofd steekt? Laat dat nu precies zijn wat er aan de hand is met Ray Wood, een man die een waanzinnig avontuur beleeft in het platformpuzzelspel Stick It to The Man in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

Nadat Ray een slag op zijn hoofd heeft gekregen van een mysterieus voorwerp, wordt hij wakker in het ziekenhuis en ontdekt hij dat er een nieuw ledemaat uit zijn hersenen groeit. Tot overmaat van ramp (of misschien ook niet) kan hij nu gedachten lezen. Dat is maar goed ook, want hij wordt beschuldigd van de moord op zijn vriendin! Duistere figuren omringen hem, en daarbovenop wordt hij nog eens achternagezeten door "The Man". Geen pretje!


In deze platformwereld bestaande uit papier en stickers, kan Ray de gebouwen om zich heen vouwen en scheuren, en met zijn spaghetti-arm kan hij heel handig platformen vastpakken of rondzwaaien aan punaises. Hij kan ook stickers losmaken en deze vastplakken op voorwerpen en personen om puzzels op te lossen. Dus wanneer een chagrijnige domkop de weg blokkeert, plak dan een vriendelijke hondenmond op zijn gezicht om zijn humeur te verbeteren zodat hij je er wel langs wil laten! Hadden we al gezegd dat dit een waanzinnig avontuur is?

NSwitchDS_StickItToTheMan_05.jpg

Ray kan ook telepathie gebruiken om te zien wat anderen beweegt. Dit handige trucje kan Ray regelmatig uit de brand helpen terwijl hij de hordes gekke inwoners van deze vreemde stad probeert te ontlopen.

Stick It To The Man maakt een dikke knipoog naar platformgames van weleer en bevat een enorme dosis knotsgekke humor, die de papieren wereld op haar grondvesten doet schudden. Is Ray klaar voor een leven op de vlucht? Kan hij zich loswringen uit dit web? Waarom wil The Man hem verpletteren? Er is maar één manier om daar achter te komen: speel deze game!

  • Ontmoet gekke, kleurrijke personages terwijl je op de vlucht bent in een retroplatformwereld.
  • Gebruik je roze spaghetti-arm om de wereld te vouwen, stickers te plakken en uit de handen van 'The Man' te blijven.
  • Lees de gedachten van de geweldige personages in deze verhalende avonturengame..

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Categorieën

Platformspel, Puzzelen, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Zoink Games

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

23-11-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

864,00 MB