Super Mutant Alien Assault

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 12-07-2019

Kijk de dood in de ogen in willekeurig gegenereerde kamers, terwijl je je vrachtluchtschip probeert te ontdoen van gemuteerde buitenaardse wezens. Deze brute arcade-platformgame zit tot de nok vol vrij te spelen wapens, explosieven, speciale vaardigheden en defensieve acties. Drie vloten ruimteschepen ontvluchten de ten dode opgeschreven aarde, met aan boord de laatste mensen in diepe slaap. Terwijl ze worden achtervolgd door buitenaardse wezens, moeten de eenvoudige beveiligingsrobots proberen het menselijk ras te redden. Trek alleen of met een vriend ten strijde en kijk de dood in de ogen in een hectische en verslingerende arcade-achtige platform-schietgame. Super Mutant Alien Assault is gebaseerd op Super Crate Box en zit barstensvol vrij te spelen extra's!

Vecht je met een kogelregen door levels die uit een enkel scherm bestaan, elk met een willekeurige combinatie van platformen, automaten, vijanden en een doel. Ontwijk en beweeg langs de buitenaardse wezens om in leven te blijven, maar laat ze niet te lang staan, of ze muteren door de straling in het luchtschip in grotere en gemenere versies.

Alleen door de enorme verzameling wapens, explosieven, speciale vaardigheden, verdedigende acties en extra's vrij te spelen en te leren gebruiken, maak je kans om het in de drie sterrenstelsels te overleven. Verdedig je ruimteschip tegen de mutanteninvasie en red de mensen die zich van geen kwaad bewust zijn.

Kenmerken

Intense en brute actie

De snelvuurlevels bieden geen moment rust als de vijandelijke horden verschijnen en proberen je te vernietigen. Behaal in elk level het doel zo snel mogelijk, en zorg dat je elke vijand verslaat, voordat hij in een grotere en gemenere versie van zichzelf muteert. Haal even diep adem en ga verder naar de volgende kamer.

Kijk de dood in de ogen

In de krappe ruimtes van het vrachtschip is stilstaan geen goed idee. Het ontwijken van vijanden is net zo belangrijk als goed kunnen richten. Om te overleven moet je snelle beslissingen nemen en over een razendsnel reactievermogen beschikken.

Elke keer anders

Elk level wordt willekeurig samengesteld uit een enorme verzameling platformindelingen, doelen, automaten en vijanden. Je weet nooit welke wapens of granaten er uit een automaat komen. Kratten met speciale vaardigheden, handwapens, extra's en defensieve acties worden ook willekeurig gegenereerd, waardoor er ongelofelijk veel mogelijke combinaties ontstaan.

Een overdaad aan vrij te spelen onderdelen

Er wacht je een schat aan wapens, handwapens, speciale vaardigheden, extra's, explosieven, verdedigende acties en voorwerpen om het uiterlijk van de robots aan te passen. De vrijgespeelde voorwerpen maken eveneens deel uit van de verzameling willekeurige onderdelen. Dat vergroot de mogelijkheden, maar betekent ook dat je moet leren wat je met elk onderdeel kunt doen, en wat voor effect de onderdelen op elkaar hebben.

Speel alleen of met een vriend

Neem het alleen of met een vriend op tegen de horden mutanten. Spelen met twee spelers maakt de game nog gecompliceerder, omdat je moet oppassen niet geraakt te worden door de explosieven van de ander, en de voorwerpen en energiebonussen moet delen.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel

Spelers

1 - 2

Uitgever

Surprise Attack Pty. Ltd.

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

12-07-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

100,00 MB