Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Swords & Bones

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 04-02-2022

De demonenwereld dringt elke 500 jaar de mensheid binnen. De Wolf Demon heeft het Koninkrijk Vestus geteisterd en het lijkt erop dat er geen hoop meer is. Maar er is één held die er een eind aan kan maken - jij - een naamloze krijger met een zwaard in de hand. Waar wacht je nog op? KLASSIEKE ERVARING Swords and Bones is een spel geïnspireerd door de klassiekers uit de jaren 80 en 90. Reis terug naar je kindertijd, vecht door levels vol monsters, ontwijk vallen en verzamel power-ups & trofeeën in deze donkere middeleeuwse fantasiewereld. PIXEL ART BEELDEN Sword and Bones is gemaakt in een kunststijl die doet denken aan 16-bit graphics. De donkere en prachtige pixel art visuals doen denken aan oude juweeltjes uit het genre. Je zult rillingen over je rug krijgen. CHIPTUNE MUZIEK De muziek die je hoort terwijl je door deze onvriendelijke landen reist, benadrukt een sombere sfeer en verhoogt het plezier. Laat je meeslepen door loepzuivere retro-midiklanken. Het is tijd om alle monsters te verslaan en de orde te herstellen in het koninkrijk der mensen! KEY KENMERKEN: - Meer dan 50 levels vol actie - 16-bit stijl visuals - Power-ups om te verzamelen - Coole bazen om te verslaan - Sfeervolle chiptune muziek - Twee eindes om te ontdekken

De demonenwereld dringt elke 500 jaar de mensheid binnen. De Wolf Demon heeft het Koninkrijk Vestus geteisterd en het lijkt erop dat er geen hoop meer is. Maar er is één held die er een eind aan kan maken - jij - een naamloze krijger met een zwaard in de hand. Waar wacht je nog op?

KLASSIEKE ERVARING

Swords and Bones is een spel geïnspireerd door de klassiekers uit de jaren 80 en 90. Reis terug naar je kindertijd, vecht door levels vol monsters, ontwijk vallen en verzamel power-ups & trofeeën in deze donkere middeleeuwse fantasiewereld.

PIXEL ART BEELDEN

Sword and Bones is gemaakt in een kunststijl die doet denken aan 16-bit graphics. De donkere en prachtige pixel art visuals doen denken aan oude juweeltjes uit het genre. Je zult rillingen over je rug krijgen.

CHIPTUNE MUZIEK

De muziek die je hoort terwijl je door deze onvriendelijke landen reist, benadrukt een sombere sfeer en verhoogt het plezier. Laat je meeslepen door loepzuivere retro-midiklanken.

Het is tijd om alle monsters te verslaan en de orde te herstellen in het koninkrijk der mensen!

KEY KENMERKEN:

- Meer dan 50 levels vol actie

- 16-bit stijl visuals

- Power-ups om te verzamelen

- Coole bazen om te verslaan

- Sfeervolle chiptune muziek

- Twee eindes om te ontdekken

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Avonturenspel, Speelhalspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

RedDeer.Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

04-02-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

93,00 MB