Een steengoede battle royale!

99 spelers… maar slechts één winnaar! TETRIS® 99 is de iconische puzzelgame zoals je die nog nooit hebt gezien. Lukt het jou de andere 98 spelers online* te verslaan?

TETRIS® is exclusief te spelen voor leden van Nintendo Switch Online. Je speelt TETRIS® 99 tenslotte online tegen andere spelers van over de hele wereld!

Speel rij na rij weg, schakel de andere 98 spelers uit en blijf als enige overlevende over!

Blokkenbasics

Bovenaan het scherm verschijnen er diverse Tetrimino's en het is aan jou om ze met de richtingsknoppen naar de juiste plek te begeleiden en te voorkomen dat het scherm helemaal vol raakt. Als je een rij vol krijgt met stenen, wordt de lijn schoongeveegd en verdien je punten. Als je vier lijnen tegelijk schoonveegt, behaal je een 'Tetris' en als het je lukt om meerdere Tetris achter elkaar te krijgen, verdien je echt veel punten!

TSU_ATTACKING.png

Een blok aan het been

Als je twee of meer lijnen tegelijk schoonveegt, stuur je Garbage Blocks naar je tegenstanders, waardoor hun schermen gevuld worden met blokken die lastig op te ruimen zijn. Omdat er 98 andere spelers zijn, zullen de Garbage Blocks je constant om de oren vliegen. Laat je niet kennen en sla terug door zelf lijnen schoon te vegen!

TSU_ATTACKING3.png

Je wordt gewaarschuwd voordat je met een Garbage Block te maken krijgt en je kunt zelfs zien hoeveel lijnen er jouw kant op komen. Er is dus nog tijd om je voor te bereiden! Blijf dus altijd alert en verander van aanpak wanneer dat nodig is. Met de rechterstick kun je kiezen naar welk type speler je je eigen Garbage Blocks stuurt.

Zet ze voor het blok

Je kunt ervoor kiezen om de topspelers te belagen, je vizier richten op diegenen die al bijna klaar zijn, spelers terugpakken die jou aanvallen… of gewoon Garbage Blocks naar willekeurige spelers sturen! Met de juiste strategie kan iedereen winnen! Je kunt met de linkerstick zelfs handmatig kiezen wie je wilt aanvallen.

TSU_BADGES.png

Je krijgt badges als je andere spelers uitschakelt. Hoe meer badges je hebt, hoe hoger je aanvalskracht is en hoe meer lijnen je tegelijk naar tegenstanders stuurt.

Vakwerk

Je kunt altijd zien hoe je het doet ten opzichte van je concurrentie. Je eigen matrix wordt namelijk omringd door miniatuurversies van de schermen van je tegenstanders! Kijk echter niet te lang naar die schermen. Blijf geconcentreerd en stop niet voordat al je tegenstanders verslagen zijn!

Statistisch gezien…

Buiten het gevecht kun je statistieken inzien om te bekijken hoeveel tegenstanders je hebt uitgeschakeld, hoeveel T-Spins je hebt gemaakt, en meer. Win zo vaak als je kunt, verhoog je spelersrang en laat de rest van de wereld zien hoe goed jij puzzels op kunt lossen!

NSwitchDS_Tetris99_09.jpg

Evenementen!

In TETRIS® 99 worden er speciale online-evenementen gehouden. Als je een wedstrijd in een van zulke online-evenementen wint, maak je kans om een prijs te winnen.

TSU_FIFTY.png

Handige tips

Met 99 spelers die tegelijkertijd spelen kan de boel behoorlijk chaotisch worden. Gelukkig zijn er een paar manieren waarop je jezelf kunt beschermen en je tegenstanders voor het blok kunt zetten! Check onze tips voor TETRIS® 99 om te zien wat je allemaal kunt doen om te winnen!

 

TETRIS® 99 ligt vanaf 20 september in de winkel! Deze gamecardversie bevat alle content uit de Big Block DLC en een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 12 maanden.

tetris99_logo.png

Tetris ® & © 1985~2019 Tetris Holding. Tetris logos, Tetris theme song and Tetriminos are trademarks of Tetris Holding. The Tetris trade dress is owned by Tetris Holding. Licensed to The Tetris Company. Tetris Game Design by Alexey Pajitnov. Tetris Logo Design by Roger Dean. All Rights Reserved. Sub-licensed to Nintendo. Certain new content developed by Nintendo, and any characters, sounds and video games originally owned by Nintendo: © 2019 Nintendo. Nintendo Switch is a trademark of Nintendo.

_bottomblocks_
_colorbg_
_offer_
_bottombg_
_blocks_

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Downloadbare content

Abonneer je op op
YouTube

Big Block DLC

In TETRIS® 99 zijn er nieuwe offlinestanden verkrijgbaar als betaalde DLC! Ben je geen lid van Nintendo Switch Online en zou je TETRIS® 99 toch graag willen spelen? Geen probleem! Je kunt TETRIS® 99 offline spelen door de Big Block DLC te kopen!

  • CPU-gevecht: neem het op tegen 98 bots. Mens tegen machine!
  • Marathon: speel zo veel mogelijk rijen weg en zet een zo hoog mogelijke score neer!
  • Lokale arena: ga de strijd aan met tot wel 8 spelers in een lokaal gevecht!
  • Duogevecht: deel Joy-Con-controllers en speel met z'n tweeën!

Je moet de Europese versie van TETRIS® 99 voor de Nintendo Switch hebben om toegang te krijgen tot downloadbare content.

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart. (Ga naar Service en info voor meer informatie.)

tetris99_logo.png

Tetris ® & © 1985~2019 Tetris Holding. Tetris logos, Tetris theme song and Tetriminos are trademarks of Tetris Holding. The Tetris trade dress is owned by Tetris Holding. Licensed to The Tetris Company. Tetris Game Design by Alexey Pajitnov. Tetris Logo Design by Roger Dean. All Rights Reserved. Sub-licensed to Nintendo. Certain new content developed by Nintendo, and any characters, sounds and video games originally owned by Nintendo: © 2019 Nintendo. Nintendo Switch is a trademark of Nintendo.

In TETRIS® 99 worden er speciale online-evenementen gehouden. Houd deze pagina in de gaten voor meer info over aanstaande evenementen.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

tetris99_logo.png

Tetris ® & © 1985~2023 Tetris Holding.

Categorieën

Puzzelen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

Eén spelsysteem (1), Online (1-99)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Arika

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • In-game-aankopen

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

01-10-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

14-02-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

1442,00 MB