Jij bent niet bijzonder. Een held op sokken. Maar als echt alles tegen lijkt te zitten, heb je geen andere keus dan het mysterie te ontrafelen achter je grootste zaak tot nu toe.

Aan de slag, detective.

OVER Tails Noir

Tails Noir is een post-noir detective-adventure RPG waarin je in de schoenen stapt van Howard Lotor, een wasbeer die een detective is. Verken een dystopisch Vancouver, prachtig vormgegeven met pixel-art in een hoge resolutie.

Na jaren van onbeduidende zaken, eenzame avonden en geldproblemen raakt Howard Lotor betrokken bij een ongekend grote klus. Het begint als een eenvoudige taak, maar algauw ontvouwt zich een duister plot waarin Howard lijnrecht tegenover het onderdrukkende regime van de stad komt te staan.

GAMEPLAY

De gameplay van Tails Noir is een moderne versie van de klassieke point-and-click adventure, met stealth, verkenning en uitgebreide dialogen die zijn geïnspireerd door oldskool-CRPG's.

Dit staat je te wachten als Howard:

• Achterhaal de waarheid en leer uiteenlopende personages kennen

• Verken bloeiende en verwelkende delen van een ommuurd Vancouver

• Ontdek aanwijzingen en verzamel bewijs

• Los puzzels op en sluip rond

• Wees een wasbeer

KENMERKEN

Post-noir dystopie

Vancouver is in Tails Noir een gevaarlijke, doodse stad, maar er gloort hoop. Dit is het verhaal over een kille en existentiële wereld, vol echte connecties en een geknakte, maar niet gestilde drang om het verschil te maken. Iedereen wil de wereld veranderen, maar niet altijd met de beste bedoelingen.

Prachtige graphics

De adembenemende combinatie van pixel-art in een hoge resolutie en 3D-effecten – zoals dynamische belichting, striemende regen, volumetrische mist en neonverlichting – brengt de metropool tot leven.

Meeslepende en onvergetelijke soundtrack

De soundtrack van Danshin en Arooj Aftab is een verbluffende soundscape met een filmische sfeer. Zulke dystopische doomjazz heb je nog nooit gehoord!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Raw Fury

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Extreem taalgebruik, Alcohol-/tabakgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

09-02-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

3394,00 MB