The Jackbox Party Pack 8

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 14-10-2021

Info over The Jackbox Party Pack 8

De achtste aflevering van de populaire Jackbox Party Pack-franchise is hier! Vijf hilarische nieuwe games zorgen voor energie op je volgende game-avond, feestje, happy hour of videocall.

Er zijn geen extra controllers nodig – de spelers gebruiken hun telefoons of tablets om mee te doen! Heb je een grotere groep? Dan kunnen t/m 10 spelers meedoen, en t/m 10.000 kijkers.

De Jackbox Party Pack 8 is momenteel alleen beschikbaar in het Engels. Deze game ondersteunt geen online matchmaking, maar kan wel remote worden gespeeld met livestreaming-services of videoconferentie-tools.

Info over elke game

Drawful Animate (3 -10 spelers) – Het leeft! Het raadspel met afschuwelijke tekeningen en hilarische foute antwoorden maakt een dramatische terugkeer. Onder deze nieuwe titel maken de spelers looping animaties met twee frames, gebaseerd op bizarre en willekeurige titels.

The Wheel of Enormous Proportions (2-8 spelers) - Trivia is nog nooit zo spannend geweest! Een fantastisch en geheimzinnig wiel daagt je uit met verscheidene trivia-prompts. De winnaars worden beloond met stukjes van de voorkant van het wiel en krijgen met elke zenuwslopende draai een kans op de grote prijs. Uiteindelijk krijgt één speler antwoord van het grote wiel op zijn brandende vraag.

Job Job (3-10 spelers) – Gebruik de woorden van de andere spelers om unieke en grappige antwoorden te creëren op klassieke vragen bij sollicitatiegesprekken. Neem het tegen elkaar op om te zien wie de baan krijgt!

The Poll Mine (2-10 spelers) – Een vragenlijst-game die uitsluitend over JOU gaat! Verdeel in teams om te zien wie uit de grot van de heks kan ontsnappen! De spelers rangschikken hun keuzes afzonderlijk op een moeilijke vraag en moeten daarna raden welk antwoord de groep als geheel heeft gegeven. Hoe goed ken jij je vrienden eigenlijk?!

Weapons Drawn (4-8 spelers) - Een sociaal deductiegame waarin iedereen een moordenaar en detective is. De spelers doodlen alle aanwijzingen en verbergen een letter van hun naam in de wapentekeningen. Kan jij moorden oplossen maar proberen ongestraft aan je eigen moorden te ontsnappen?

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Party

Spelers

1

Uitgever

Jackbox Games

Leeftijdsclassificatie

  • Seksuele insinuatie, Grof taalgebruik
  • Gebruikers reageren op elkaar

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

14-10-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

1343,00 MB