The Last Survey

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 06-08-2021

GEDACHTEN VERHAAL

Je speelt de rol van specialist die is ingehuurd door een groot bedrijf. Je hebt iets heel verontrustends ontdekt over de toekomst van de hele planeet. En het is aan jou om het slechte nieuws te brengen.

The Last Survey is een spel van keuzes. Neem cruciale beslissingen om het gesprek in de richting van progressieve actie te sturen, en moedig uw werkgever aan om de gevolgen van zijn acties te heroverwegen.

MINDER IS MEER

De unieke grafische stijl gemaakt met handgetekende digitale, grafiet- en houtskooltekeningen is iets dat The Last Survey opvalt. Een uitstekende soundtrack van Lewis Kopenhafer benadrukt alleen de sfeer van kritiek op de moderne wereld.

Kun jij het lot van de wereld beïnvloeden?

Belangrijkste kenmerken:

■ meer dan 1500 met de hand getekende tekeningen - digitale, grafiet- en houtskooltekeningen

■ Kies je eigen avontuur - leid het verhaal met monologen en dialoogopties

■ het is aan jou hoe het verhaal eindigt - meerdere eindes, afhankelijk van hoe je je gedraagt

■ Dynamische soundtrack - gemaakt door de beroemde kunstenaar Lewis Kopenhafer

■ verhaalrijke vertelling - met thema's als globalisme, extractiekapitalisme en hebzucht van de uitvoerende macht

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Categorieën

Avonturenspel, Educatief spel, Simulatie, Lifestyle

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

RedDeer.Games

Leeftijdsclassificatie

  • Extreem taalgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

06-08-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

1216,00 MB