Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

The Long Journey Home

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 04-09-2019

Er zijn een miljoen werelden in het melkwegstelsel. Slechts één daarvan is thuis.

Het zou een korte testvlucht worden - een snelle vlucht naar Alpha Centauri en weer terug. Maar wanneer de eerste experimentele ruimtesprong van de mensheid mislukt, zitten jij en je bemanning vast aan de verkeerde kant van het melkwegstelsel. Nu ben je helemaal alleen - en de enige weg terug leidt door het uitgestrekte onbekende van de ruimte.

Op je vreemde reis word je geconfronteerd met onvoorziene obstakels en onvoorstelbare schatten. Je zult falen en weer opkrabbelen. Je zult pijnlijke verliezen lijden en ook nieuwe vrienden maken - in een bruisend universum, dat met elke nieuwe reis van ontwerp verandert. Je belangrijkste doel: breng je bemanning terug naar huis, naar hun familie en vrienden.

The Long Journey Home combineert een open wereld vol sterrenstelsels, planeten en anomalieën met quests en mechanieken van een rogue-like RPG. Je moet beslissingen nemen - en leren leven met de gevolgen.

Eén missie. Eindeloze avonturen.

Waarheen leidt jouw reis je?

  • Verken een levend, procesmatig gegenereerd universum en ontmoet verschillende buitenaardse rassen.
  • Bezoek sterrenstelsels waarin je al gereisd hebt opnieuw en probeer verschillende routes in een bekende omgeving.
  • Vorm allianties met vreemde buitenaardse wezens, van de edele ridders van de Wolphax tot de onvoorspelbare Ilitza.
  • Plunder buitenaardse tomben vol vallen en schatten. Doe mee aan het grootste strijdtoernooi van het melkwegstelsel en onderzoek vreemde artefacten.
  • Stel je eigen bemanning samen en maak gebruik van hun individuele vaardigheden, van archeologie tot technologie of diplomatie.
  • Onderhandel en neem uitdagende beslissingen, die het universum voor altijd zullen veranderen.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Daedalic Entertainment

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Extreem taalgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

04-09-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Koreaans, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

2886,00 MB