The Lord of the Rings: Adventure Card Game

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 05-11-2019

Stel een kaartendeck samen met iconische helden en daag de troepen van Sauron uit in dit spannende, tactische kaartspel. Verken beroemde locaties, voltooi verhaalmissies en creëer je eigen legende in Midden-aarde. Maar pas op voor het Oog van Sauron. Als je zijn aandacht trekt, is alles verloren...

Beleef talloze avonturen, neem het op tegen de duistere troepen van Sauron en bescherm de Vrije Volken van Midden-aarde. Bondgenoten komen bijeen en vijanden doemen op. Dit is het begin van je reis.

Het is tijd om je eigen genootschap van helden te leiden door campagnes met een meeslepend verhaal en unieke uitdagingen.

Kies drie helden uit enkele van de bekendste personages uit Midden-aarde. Stel je deck samen rond hun specifieke vaardigheden en krachten. Elke held vertegenwoordigt een van de vier invloedsgebieden: Leadership, Lore, Spirit en Tactics. Hiermee wordt bepaald welke specifieke kaarten je kunt spelen. Denk goed na als je je deck samenstelt. Als je optimaal gebruikmaakt van je held, ben je in het voordeel tegen de troepen van Sauron. Elke verhaalcampagne speelt zich af op een beroemde locatie in Midden-aarde en houdt je uren bezig. Elke keuze die je maakt draagt bij aan een legende waarover nog jaren gezongen wordt.

Tijdens je reizen kom je grote uitdagingen tegen, maar met je helden en je aangepaste decks kun je de strijd winnen. Soms helpt het om de kracht van meerdere kampioenen van hetzelfde invloedsgebied te combineren om grote groepen vijanden het hoofd te bieden. Je kunt ook de wilskracht van je personages toevoegen aan de Fate Pool om krachtige vaardigheden te activeren die het tij kunnen keren. Elke missie is anders en er zijn meerdere manieren om te winnen. Ga op zoek naar het deck en de strategie die werken voor jouw genootschap.

Voor elke missie moet je experimenteren met verschillende strategieën. Neem het op tegen grote spinnen, woeste trollen en zelfs groepen krachtige orks. De vijanden die je tegenkomt worden steeds sterker! De Dark Lord zal er alles aan doen om je tegen te houden. Houd het dreigingsniveau in de gaten. Als het stijgt, kan Sauron verhaalgebeurtenissen activeren die je opdracht nog moeilijker maken. Als het maximumniveau is bereikt, richt Sauron al zijn aandacht op je en is je opdracht mislukt.

  • Ga met een genootschap van helden en beroemde personages op avontuur in Midden-aarde.
  • Neem het op tegen de dodelijke troepen van Sauron en voltooi verhaalmissies om verder te komen in meeslepende campagnes.
  • Ontdek diepgaande gameplay-elementen die uniek zijn voor dit soort kaartspellen.
  • Regelmatig worden gratis Encounters uitgebracht. Hiermee breid je je avonturen in Midden-aarde uit met extra campagnes vol nieuwe uitdagingen en vijanden.
  • Speel twee spannende campagnes! In Shadow's Reach red je Bilbo van een angstaanjagende spin. In Shadow's Fall ga je samen op onderzoek naar spinnen en orks in het zuiden van Mirkwood.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online abonnementen.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Bordspel, Strategiespel

Uitgever

Asmodee Digital

Leeftijdsclassificatie

  • Angst
  • Gebruikers reageren op elkaar, In-game-aankopen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

05-11-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Chinees

Downloadgrootte

9367,00 MB