Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

The Magister

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 02-09-2021

The Magister is een moordmysterie- en kaartgevecht-RPG.

Breid je stok uit en pas hem aan om de strijd aan te gaan, of gebruik 'tactische diplomatiek' om iedereen die in je weg staat te kalmeren.

Verzamel aanwijzingen en ontdek motieven terwijl je de dood van je voorganger onderzoekt en de schuldige ontmaskert.

Kenmerken

Een willekeurig gegenereerd moordmysterie: een walkthrough zal je niet helpen! De gebeurtenissen, aanwijzingen, motieven en moordenaar veranderen elke keer dat je het spel speelt. Alleen JIJ kan de schuldige verdachte identificeren.

Tactische op kaarten gebaseerde ontmoetingen: je gevechts- en onderhandelingsvaardigheden worden door de kaarten in je stok bepaald. Gebruik een groot aantal kaarten, zoals de 'Hartstopper', 'Gifslag', 'Flauwe grap' en 'Lang gesprek'.

Kalmeer vijanden voor een vredig resultaat: gebruik 'Tactische onderhandeling' als alternatief voor gevechten. Kalmeer vijanderen met je gesprekskaarten om hun woedeniveau naar 0 te verlagen.

Kies je magister: verschillende magisters hebben hun eigen specialiteiten en zwakheden. Van sluwe alcoholverslaafde tot intelligente slapeloze: elke variant zorg voor een ander avontuur.

Huur een menselijke bondgenoot of harig maatje in: je kunt een huurling, spion of wijze inhuren om je bij je onderzoek te helpen. Word vrienden met een van de lokale katten of honden die in gevechten aan je zijde zullen strijden.

Het spel speelt zich af in een meeslepende fantasiewereld: je hebt veertien dagen om door Silverhurst te zwerven en vrienden of vijanden met de bewoners te maken terwijl je in een race tegen de klok de moordenaar probeert te ontmaskeren.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Strategiespel, Anders

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Digerati

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

02-09-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

373,00 MB